ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





green asus
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 25 به 31 از 31
  1. #1
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    محل سکونت
    Space
    نوشته ها
    28
    0
    عضو جدید

    پیش فرض عکس های جالب و دیدنی

    هر کاری کردم نتونستم عکس بزارم
    ویرایش توسط Overclocker : 28-10-2008 در ساعت 15:41
  2. #25
    تاریخ عضویت
    Jul 2018
    نوشته ها
    0
    0
    عضو جدید

    پیش فرض ثبت برندثبت برند

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    برای [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] چه باید بکنیم؟
    برای ثبت برند خود می توانید مستقیما به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه کنید. اما یادتان باشد که روند این کار، کمی طولانی و وقت گیر است. علاوه بر این اگر پیش از اقدام، از مشاوران ماهر کمک نگیرید مکن است مجبور شوید چندین بار برند خود را تغییر دهید. پس بهتر است برای ثبت برند از کمک افراد متخصص بهره مند شوید.
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] 02188203204
  3. #26
    تاریخ عضویت
    Jul 2018
    نوشته ها
    0
    0
    عضو جدید

    پیش فرض ثبت برند25.5.97

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    قانون درباره‌ ثبت برند چه می‌گوید؟

    ماده های 576 تا 582 قانون تجارت ایران، مربوط به ثبت برند و [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] هستند. این فصل قانون، «اسم تجارتی» نام دارد و در آن به کلیات ثبت یک اسم برای یک فعالیت تجاری پرداخته شده است.

    علاوه بر این، قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری نیز در سال 1386 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. در فصل سوم این قانون، درباره ی ثبت علامت تجاری با جزئیات کامل صحبت شده است.
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] 02188203204
  4. #27
    تاریخ عضویت
    Jul 2018
    نوشته ها
    0
    0
    عضو جدید

    پیش فرض ثبت برند26.5.97

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    یک برند خوب، چه برندی است؟
    برای ثبت یک برند خوب باید به چند نکته توجه کنید:
    1- ایجاد تفاوت و تمایز: برند شما باید با رقبای شما، متفاوت باشد.
    2- درگیری با احساس و عواطف مخاطب: به جای آن که در قدم اول سهمی از جیب مشتری بخواهید، سهمی از احساس او دریافت کنید.
    3- ایجاد کاریزمای برند: سعی کنید به ارزش هایی که مخاطبانتان به آن ها پایبندند توجه کنید.
    4- ایجاد فرهنگ برند: تک تک کارمندان تان را آموزش دهید که ارزش برندتان را بدانند و از آن استفاده کنند.
    5- ایجاد سیستم مدیریت برند: برند شما باید همه ی نیازمندی های حوزه ی مورد نظر را پوشش دهد.
    6- توجه به تغییرات: با زمانه حرکت کنید. به علاقمندی های جدید مخاطبان خود احترام بگذارید.
    7- ایجاد برند به عنوان سرمایه گذاری: یادتان باشد که ثبت برند، سرمایه است و نه هزینه.
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] 02188203204
  5. #28
    تاریخ عضویت
    Aug 2018
    نوشته ها
    0
    0
    عضو جدید

    پیش فرض

    کسب درآمد اینترنتی دلار و بیت کوین

    بدون هیچ هزینه ای روزانه به صورت نامحدود تنها با دیدن تبلیغات یک سایت خارجی دلار دریافت کنید.
    بدون نیاز به سرمایه اولیه و تخصص خاصی
    تنها کاری که باید انجام بدید اینه که برید داخل سایت وثبت نام کنید تبلیغات ببینید و در ازای دیدن تبلیغات به دلار در حساب شخصی سایت خود دلار دریافت کنید.
    برای ثبت نام وارد لینک زیر بشید
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پرداخت هم از طريق شماره حساب انجام ميشود و هم حساب بيت كوين
    مهم تر از همه اينكه واحد پول به دلار محاسبه ميشود يعني درامد شما به دلار حساب ميشود.
    بهترين اتفاق اين سايت اينه كه شماره حساب ايران رو هم قبول ميكنه
    نحوه آموزش کامل برداشت مبالغ در کانال تلگرام

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    شما میتونید با روزی ۲ ساعت وقت گذاشتن روزانه ۱۰۰ دلار درآمد داشته باشید که با توجه به قیمت دلار میشه حدود 1 میلیون تومن در روز
    طبیعیه ک هرچه وقت بیشتری بگزارید درآمد‌ بیشتر هست
    به طور میانگین در هر ساعت میتونید ۴۰ تا ۵۰ دلار درآمد داشته باشید

    آموزش گام به گام برای ثبت نام و نحوه فعالیت سایت به صورت کلیپ تصویری داخل کانال تلگرام می باشد
    کانال تلگرام:
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    ای دی کانال
    dolar_bitcoin@
    ای دی کانال تو تلگرام سرچ کنید
    عکس های جالب و دیدنی
    برای ثبت نام وارد لینک زیر بشید
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
  6. #29
    تاریخ عضویت
    Sep 2018
    نوشته ها
    0
    0
    عضو جدید

    پیش فرض

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    به طور معمول وقت های موجود در سفارت برای یک تا سه هفته باز میشوند. اما به علت درخواست های بالا و حجم بالای متقاضیان معمولا تمام وقت های سفارت سریع اخذ می گردد و شما باید منتظر باز شدن وقت جدید بمانید و چون ممکن است سفارت وقت های جدید را هر زمانی برای اخذ آزاد کند، قطعا روند گرفتن وقت سفارت برای شما به طول خواهد انجامید.
    چه مدارکی برای گرفتن وقت کنسولگری فرانسه لازم است؟
    • کپی صفحه اول پاسپورت
    • عکس 4*3
    • شماره تماس دردسترس جهت هماهنگی

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    بطور معمول زمان بررسی مدارک متقاضی جهت صدور ویزا شینگن دو تا سه هفته است که البته ممکن است این زمان کمتر هم باشد و یا ممکن است جهت تکمیل مدارک و صدور قطعی ویزا شینگن نیاز به زمان بیشتری جهت بررسی مدارک باشد ولی عموماً تا 14 روز کاری بعد از تحویل مدارک به کنسولگری، مشخص خواهد شد که شما واجد دریافت ویزا شینگن هستید یا خیر.



    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    تعیین وقت سفارت ایتالیا در تهران

    در گذشته برای تعیین وقت سفارت، افراد متقاضی به صورت حضوری مراجعه کرده و با حضور در صف های طولانی، زمان بسیار زیادی را برای اخذ وقت سفارت می گذاشتند. امروزه روش سنتی تعیین وقت ویزا منسوخ و روش های جدید تری نظیر روش آنلاین جایگزین آن شده است.
    سفارت کشور ایتالیا به نشانی تهران، خیابان نلسون ماندلا ( آفریقا سابق )، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵
    تلفن: 22047802
    مدارک مورد نیاز برای اخذ وقت سفارت ایتالیا

    کپی صفحه اول پاسپورت
    شمار تلفن درخواست کننده
    تاریخ دعوت نامه یا هتل

    تحصیل در ایتالیا، هزینه بسیار مناسب با کیفیت آموزشی بالا

    تحصیل در ایتالیا در دانشگاه های دولتی این کشور به لحاظ هزینه ها متغیر، و به طور میانگین از 320 الی 3200 یورو در سال بوده و برای دانشجویان بین المللی نیز هزینه های تحصیل یکسان می باشد. میانگین شهریه 2000 یورو در سال است که موسسه تکیه گاه دانش می تواند آن را در برخی از موارد به 500 یورو در سال کاهش دهد.

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سفارت اتریش به نشانی تهران ، خیابان نیاوران ، خیابان باهنر ، خیابان مقدسی ، خیابان محمود احمدی مازنی ، کوچه میر ولی ، پلاک 6 و 8
    تلفن : 22750040
    وقت تجاری سفارت اتریش

    کشور اتریش یکی از کشور های پیمان شینگن و همچنین حوزه اتحادیه اروپا است.
    واحد پول کشور های حوزه اتحاد اروپا و شینگن یورو می باشد و شرایط اقتصادی خود را از یکدیگر تبعیت می کنند. اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن وتابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت 3 هفته آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از 28 کشور عضو این اتحادیه ،جهت قبول این شغل اقدام نکرد،در این زمان،سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه،به خدمت گیرند. بنابراین باید گفت پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود با توجه به دشوار بودن این روند وبا توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا،بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم اتریش،اقدام جهت اخذ ویزای تجاری اتریش و راه یاقتن به خاک کشور اتریش و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای تجاری اتریش می باشد.لازم به ذکر است ،افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری اتریش می شوند،پس از حدودا چهار سال کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت اتریش،می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اتریش شوند.
    معمولا بری اخذ هر نوع ویزایی یک سری مدارک متفاوت نیاز است. ولی در کل این مدارک اصلیترین مدارکی هستند که باید برای گرفتن ویزای تجاری اتریش نیاز است.

    مدارک لازم جهت اخذ وقت تجاری سفارت اتریش

    1. اصل گذرنامه با ٣ ماه اعتبار از تاريخ انقضای مدت رواديد و داری حداقل ٢ صفحه خالی. (امضاء شده).
    2. دعوتنامه
    3. ریزپرینت حساب بانکی
    4. گواهی تمکن مالی بانک
    5. فیش حقوقی
    6. گواهی اشتغال به کار
    7. گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
    8. سند ملکی
    9. شناسنامه
    10. سایر مدارک
    11. کپی بیمه


    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مدارک لازم جهت وقت سفارت توریستی بلژیک

    - اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).
    - اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
    - فتوکپي از صفحات 2-9 گذرنامه و ويزاهاي 3 سال گذشته از جمله ويزاهاي شنگن، آمريکا، کانادا، استراليا، ...
    * به علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش.
    - اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.
    * براي افراد همراه در گذرنامه نيز بايد فرم جداگانه امضاء شود.
    * فرم ويزاي افراد زير 16 سال بايد توسط والدين امضاء گردد.
    - تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).
    - 3 قطعه عکس 5/4×5/3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو (فاصله فوقاني سر تا چانه 32 ميليمتر بايد باشد).
    * عکس هايي که با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند، تحويل گرفته نخواهند شد.
    * لطفاً از ارسال عکس هاي اسکن و يا روتوش شده خودداري فرمائيد.
    - فتوکپي از تمام صفحات شناسنامه.
    - گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان.
    * در گواهي اشتغال به کار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد، سابقه و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد
    (همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافر بر روي سر برگ شرکت).
    * براي خانم هاي خانه دار گواهي اشتغال به کار همسر الزامي است.
    - رزومه انگليسي تايپ شده (شرح وضعيت خانوادگي، سوابق تحصيلي- شغلي و ...) با امضاء توسط مسافر.
    * تمام اطلاعات در متن رزومه بايد به صورت تشريحي باشد.

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    وقت سفارت توریستی انگلیس

    جهت درخواست ویزا برای تقریبا تمامی سفارتخانه‌ها نیاز به وقت قبلی می‌باشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک، انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری بایستی در روز تعیین شده به سفارت مراجعه نمایند. هر سفارت‌خانه سیاست‌های خاص خود را برای ارائه وقت سفارت به کار می‌بندد.

    مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس:

    اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلیسو اصل پاسپورت های قبلی.
    یک نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت
    انگلیس که توسط این مرکز انجام پذیر است.

    • 2قطعه عکس 4.5 * 3.5
    • اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان
    • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
    • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه

    اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل (گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، لیست بیمه 6 ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و...)
    **در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم میتوانید استفاده نمایید.
    مدارک میزبان در انگلستان (دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درامد , فیش حقوقی، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده،قبوض پرداختی از قبیل آب برق و گاز و…)


    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    وقت سفارت آلمان

  7. #30
    تاریخ عضویت
    Sep 2018
    نوشته ها
    0
    0
    عضو جدید

    پیش فرض

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    به طور معمول وقت های موجود در سفارت برای یک تا سه هفته باز میشوند. اما به علت درخواست های بالا و حجم بالای متقاضیان معمولا تمام وقت های سفارت سریع اخذ می گردد و شما باید منتظر باز شدن وقت جدید بمانید و چون ممکن است سفارت وقت های جدید را هر زمانی برای اخذ آزاد کند، قطعا روند گرفتن وقت سفارت برای شما به طول خواهد انجامید.
    چه مدارکی برای گرفتن وقت کنسولگری فرانسه لازم است؟
    • کپی صفحه اول پاسپورت
    • عکس 4*3
    • شماره تماس دردسترس جهت هماهنگی
  8. #31
    تاریخ عضویت
    Nov 2018
    نوشته ها
    0
    0
    عضو جدید

    پیش فرض

    • آیا از خدمات دندانپزشکی[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]جهت[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]خود مطلع هستید؟
    • آیا به دنبال[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] هستید؟
    • آیا از قیمت و تعرفه های[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] و [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] در مشهد آگاهی دارید؟
    • زیبایی را با ما در [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] و توسط[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] و ایمپلنت در مشهد تجربه کنید



    جربوا الجمال معنا فی افضل مرکز [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ][ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] و[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ],[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ],[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]|[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]|[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]|[ برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 25 به 31 از 31

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •