• اخبار
  • مقالات
  • تست و بررسی
  • رسانه
  • دانلود
  • انجمن
  • مقاله
  • آکادمیک
  • آموزشی، کاربردی
  • اورکلاکینگ
  • اینترنت و شبکه
  • بازی های رایانه ای
  • سخت افزار
  • نرم افزار

آموزش نحوه دور زدن تحریم‌های فروشگاه محصولات نرم‌افزاری پلی استور (Play Store)

محمد جواد قلی پور ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ , ۲۱:۵۶ مقاله / آموزشی، کاربردی
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (هنوز امتیازی ثبت نشده است)

اشتراک گذاری این مطلب

اعمال تحریم‌های گوناگون از جانب جامعه جهانی به دلیل سیاست‌های عده‌ای قلیل و تصمیم‌گیرنده برای منافع عمومی بر برخی از کشورها که مستقیماً در تحت‌الشعاع قرار دادن زندگی طیف وسیعی از افراد نقش به سزایی را ایفا می‌کند امری اجتناب‌ناپذیر به شمار رفته و ایران نیز متأسفانه از این قاعده مستثنی نمی‌باشد. همان‌طور که مستحضر هستید بستر گوگل پلی استور (Play Store) به‌عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه محصولات نرم‌افزاری سیستم‌عامل آندروید نیز به دلیل تعهدات خود کشور ایران را در فهرست دسترسی‌های مستعد تحریم قرار داده و به دنبال آن قابلیت نصب برخی از برنامه‌ها در هنگام مراجعه به صفحه آن‌ها میسر نمی‌باشد (این مهم ممکن است به عدم نمایش نرم‌افزار در جستجوی تدارک یافته توسط کاربر نیز منتهی شود)؛ حال سؤال بزرگی که ممکن است برای برخی پیش آید این است که آیا مصرف‌کنندگان ایرانی تا زمان تغییر سیاست‌های فعلی و کاهش شدت تحریم‌ها باید با شرایط موجود کنار آمده و از استفاده از محصولات فروشگاه پلی استور منع باشند؟

مطمئناً پاسخ به پرسش فوق خیر است، زیرا در حال حاضر وب‌سایت‌های داخلی قدرتمند و بزرگی در حال خدمت‌رسانی به هم‌وطنان بوده و محصولات نرم‌افزاری روز دنیا را به‌صورت کاملاً رایگان و یا با هزینه اندکی برای مراجعه‌کنندگان خود فراهم می‌آورند، اما توجه به پارامترهای گوناگونی همچون آپلود برنامه‌های دربردارنده بدافزار و کدهای مخرب جهت تدارک جاسوسی از جانب برخی رسانه‌های خاص، عدم دسترسی به‌تمامی محصولات فروشگاه نامبرده و همچنین راحتی استفاده مستقیم از پلی استور جهت نصب خودکار سریع برنامه‌ها در نیاز به رویه‌ای جهت خلاصی از تحریم‌ها و دور زدن آن‌ها کاملاً لازم و ضروری تلقی می‌گردد که در این مقاله آموزشی کوتاه قصد داریم تا با یکی از روش‌های موجود در این زمینه آشنایی پیدا کنیم.

پلی استور

همان‌طور که مستحضر هستید دسترسی به فروشگاه پلی استور کمپانی گوگل تنها از طریق اپلیکیشن نصب شده بر روی دستگاه‌های تلفن همراه مبتنی بر سیستم‌عامل آندروید امکان‌پذیر نبوده و بستر آن به‌صورت بین‌المللی از طریق شبکه گسترده اینترنت قابل دریافت می‌باشد. این بدان معنی است که مراجعه مستقیم افراد به وب‌سایت منتسب به فروشگاه مذکور جهت مشاهده فهرستی از تمامی برنامه‌های حاضر در سرورها و سرویس‌دهنده‌ها نیز به‌عنوان یک گزینه مطرح بوده و قابل انجام می‌باشد.

خوشبختانه کمپانی گوگل در اقدامی کاملاً ستایش برانگیز تمامی دستگاه‌های تحت استفاده مصرف‌کنندگان را با استفاده از حساب کاربری جیمیل آن‌ها با یکدیگر همگان کرده و بستری کاملاً یکپارچه جهت دسترسی به اطلاعات از هر نقطه و با هر وسیله‌ای را برای راحتی کاربران فراهم آورده است. این خود بدان معنی است که نصب مستقیم نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های فروشگاه پلی استور با استفاده از سخت‌افزاری همچون رایانه شخصی بر روی دیگر دستگاه‌های مورد استفاده نظیر تلفن همراه، تبلت و ... اکنون قابل انجام بوده و می‌تواند در زمینه دور زدن تحریم‌ها نقش تقریباً به سزایی را ایفا نماید.

برای این منظور ابتدا به وب‌سایت فروشگاه پلی استور به آدرس https://play.google.com/store?hl=en مراجعه نمایید.

دسترسی به بستر فوق با استفاده از آی‌پی‌های کشور ایران به ایجاد شرایطی مشابه با اپلیکیشن موجود بر روی تلفن همراه منتهی می‌شود، لذا پیشنهاد می‌شود تا پس از اتصال به شبکه خصوصی مجازی (VPN) مورد نظر خود به وب‌سایت مذکور مراجعه نمایید. ذکر این نکته نیز ضروری است که آی‌پی‌های ایالات‌متحده از کمترین میزان تحریم در بین دیگر کشورها برخوردار بوده و بسیاری از نرم‌افزارها با استفاده از آن‌ها قابل دسترس می‌باشند.

حال پس از مراجعه به وب‌سایت اشاره شده و جستجوی نرم‌افزار مورد نظر، صفحه اصلی دربردارنده اطلاعات برنامه را با کلیک نمودن بر روی آن را بگشایید.

همان‌طور که مشاهده می‌کنید کلید Install درست همانند محیط اپلیکیشن پلی استور در دستگاه تلفن همراه قابل مشاهده می‌باشد که با کلیک نمودن بر روی آن صفحه دیگری در خصوص انتخاب دستگاه مربوطه جهت نصب نرم‌افزار نمایان می‌گردد. ذکر این نکته ضروری است که عدم نمایش کلید مذکور و یا مشاهده برچسب This item isn’t available in your country به معنای عدم دسترسی آی‌پی کشور متصله و تحریم آن از جانب گوگل می‌باشد.

پلی استور

پیش از پرداختن به ادامه مبحث باید تأکید کرد که نمایش دستگاه‌های مورد استفاده منوط به استفاده از یک حساب کاربری جیمیل در قالب تمامی آن‌ها می‌باشد. علاوه بر آن ورود به اکانت مربوطه با استفاده از مرورگر رایانه شخصی نیز جهت پیشبرد دستورالعمل نوشته فعلی امری ضروری به شمار می‌رود، لذا در صورت عدم انجام این مهم، صفحه دیگری جهت ورود به حساب کاربری مناسب پس از کلیک نمودن بر روی کلید Install نمایان می‌گردد.

پلی استور

اکنون در صفحه جدید نمایان شده، ابتدا از طریق منوی کشویی موجود دستگاه مورد نظر خود را انتخاب و سپس آن را به‌صورت فیزیکی به اینترنت متصل نمایید (به‌عنوان مثال تلفن همراه خود را با استفاده از شبکه وای فای به اینترنت متصل کنید؛ پهنای باند مناسب و ثبات ارتباط جهت اتمام موفقیت‌آمیز فرآیند توصیه می‌شود).

پلی استور

حال پس از کلیک نمودن مجدد بر روی کلید Install و در صورت فراهم بودن تمامی پیش‌نیازهای مربوطه، مشاهده می‌کنید که عملیات دانلود و سپس نصب نرم‌افزار، صرفه نظر از تحریم‌های موجود بر روی دستگاه مورد انتخاب شروع و پس از اتمام فرآیند به‌راحتی در اختیار فرد قرار می‌گیرد. اکنون کافی است تا به‌صورت کاملاً عادی به استفاده از برنامه مربوطه مبادرت ورزیده و دستورالعمل نوشته فعلی را جهت دریافت دیگر اپلیکیشن‌های خود نیز مجدداً تکرار نمایید.

پلی استور

اگرچه رویه و روش‌های دیگری همچون پاک‌سازی داده‌های کش اپلیکیشن Google Play Store از میان منوی تنظیمات دستگاه تلفن همراه و سپس مراجعه مجدد به فروشگاه با استفاده از تغییر آی‌پی جهت دسترسی به نرم‌افزارهای تحت تحریم و یا تغییر کشور مبدأ نیز به‌عنوان گزینه‌های مطرح می‌باشند، اما گستردگی ریشه پلی استور در تلفن همراه و امکان بازیابی مجدد اطلاعات پاک شده از طریق دیگر ابزارهای موجود (نظیر Google Play Services) نیز از بی‌نقصی روش‌های مذکور کاسته و احتمال موفقیت را با کاهش همراه می‌سازند. روش معرفی شده در نوشته فعلی با استفاده از رایانه شخصی و اتصال به سرورهای خصوصی مجازی بستر بروز شناسایی توسط الگوریتم‌های کمپانی گوگل را با نزول تقریباً معقولی همراه و درصد نتیجه را فزونی داده است، اما تضمین آن در تمامی اوقات امکان‌پذیر نمی‌باشد.





محمد جواد قلی پور

22 سال سن، ساکن مشهد، کارشناس مهندسی پزشکی. محمدجواد رشته خود را از روی علاقه انتخاب نموده و به تعمیرات، نگهداری، آنالیز و بررسی تجهیزات پزشکی علاقه مند است. وی سه سال است که به نگارش اخبار و مقالات در حوزه فناوری اطلاعات می‌پردازد. با توجه به اطلاعات بالا در زمینه‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار، مقالات کاربردی وی گره از مشکلات کاربران بسیاری گشوده است. محمدجواد به رنگ قرمز رادئونی علاقه مند است.

مطالب مرتبط

چگونه به فهرستی از تمامی اپلیکیشن‌های نصب شده از طریق پ...
آموزش چگونگی دانلود نرم‌افزارهای فروشگاه Google Play از...

درج نظر

0 نظر
نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *





تازه های مقاله

آشنایی با قابلیت App Limits و نحوه اعمال محدودیت زمانی بر اپلیکیشن‌های به‌خصوص در iOS 12 0

3 هفته پیش

آموزش نحوه فعال‌سازی قابلیت گرد نمودن اعداد در نرم‌افزار مایکروسافت اکسل (Excel) 0

4 هفته پیش

فایل NTUSER.DAT چیست و آیا امکان پاک‌سازی آن وجود دارد؟ 0

4 هفته پیش

آموزش به‌روزرسانی فریمور تلفن‌های همراه هواوی P20 و P20 Pro به آندروید Pie 0

1 ماه پیش

پر بازدیدترین های مقاله

چگونه مشکل The disk is Write Protected را در فلش مموری‌ها حل کنیم؟ 83

3 سال پیش

چگونه Windows Defender را در ویندوز 10 غیر فعال کنیم 15

2 سال پیش

آموزش بروزرسانی گوشی های هواوی به اندروید 7.0 نوقا 15

2 سال پیش

بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم های TP LINK 173

4 سال پیش

برچسب ها

پلی استور

آخرین نظرات

Farzad بهمن ۲۹, ۱۳۹۷

سلام از طریق Feedback Hub که نمی تونم چون بعد از باز کردنش در

[باگ نرم‌افزاری منوی اکشن سنتر در بیلد 17763.316 ویندوز 10 همچنان وجود دارد! ]

محمد جواد قلی پور بهمن ۲۹, ۱۳۹۷

با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز برای گزارش دادن باگ‌های وی در

[باگ نرم‌افزاری منوی اکشن سنتر در بیلد 17763.316 ویندوز 10 همچنان وجود دارد! ]

Farzad بهمن ۲۸, ۱۳۹۷

1_زمانی که داخل یک پوشه می خواهم چندتا فایل کنار هم را از طر در

[باگ نرم‌افزاری منوی اکشن سنتر در بیلد 17763.316 ویندوز 10 همچنان وجود دارد! ]

سحر بهمن ۲۷, ۱۳۹۷

شما وقتي تخصصش رو نداري اظهار نظر نكن فرزاد خان در

[بیلد 17763.316 سیستم‌عامل ویندوز 10 منتشر شد + لیست تغییرات و لینک دانلود ]

علی بهمن ۲۶, ۱۳۹۷

روتر که فیلترشکن وصل نمیشه .مگر پروتکل PPTP یا L2TP که اونم در

[سوختن سیم کارت در صورت استفاده از فیلترشکن! ]

پربازدیدترین ها

سوختن سیم کارت در صورت استفاده از فیلترشکن! 3 هفته پیش

فناورانه

بیلد 17763.316 سیستم‌عامل ویندوز 10 منتشر شد + لیست تغییرات و لینک دانلود 6 روز پیش

نرم افزار

تلگرام‌های بدون فیلتر، مهمان‌های ناخوانده! 1 هفته پیش

نرم افزار

نسل جدید اینترنت خانگی به بهره‌برداری رسید 6 روز پیش

فناورانه

تاثیر منفی فیلترینگ تلگرام بر پیام‌رسان‌های داخلی 4 هفته پیش

فناورانه

بیلد 17134.590 سیستم‌عامل ویندوز 10 منتشر شد + لیست تغییرات و لینک دانلود 5 روز پیش

اخبار

آخرین ارسال های انجمن

  • سوالات و مشکلات مادربرد (Motherboard)
    منتشر شده در: ۱۸-۱۰-۱۳۹۷
  • جدیدترین اخبار و مقالات سایت سخت افزار
    منتشر شده در: ۱۶-۱۰-۱۳۹۷
  • یک میلیون نفر در ماه گذشته از GEAR VR استفاده کردند
    منتشر شده در: ۲۷-۰۹-۱۳۹۷
  • معر??ی سایت
    منتشر شده در: ۲۷-۰۹-۱۳۹۷

ما را دنبال کنید

درباره ما

مجموعه سخت افزار ایران نخستین مرجع معتبر و رسمی فعال در زمینه سخت افزار کامپیوتر و محصولات بخش IT با سابقه ای نسبتا زیاد در راهنمایی کاربران عزیز ایرانی در سال 1382 هجری شمسی پایه گذاری شد ...

تمامی حقوق برای سخت افزار محفوظ است.

    • درباره ما
    • تیم تحریریه
    • جوایز سخت افزار
    • تبلیغات
    • ارتباط با ما
    • سلب مسئولیت