• اخبار
  • مقالات
  • تست و بررسی
  • رسانه
  • دانلود
  • انجمن
  • مقاله
  • آکادمیک
  • آموزشی، کاربردی
  • اورکلاکینگ
  • اینترنت و شبکه
  • بازی های رایانه ای
  • سخت افزار
  • نرم افزار

آموزش بروزرسانی فریمور مودم‌های سیم‌کارت خور TP-Link

رضا باقری 10 سپتامبر 2017 , 13:49 مقاله / آموزشی، کاربردی
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 رای, میانگین: 5٫00 از 5)

اشتراک گذاری این مطلب

TP-Link

قطعات سخت‌افزاری جهت کارکرد صحیح و ارتباط با دیگر اجزای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری معمولاً نیازمند یک فریمور هستند. فریمور با قرار گیری در حافظه‌ی داخلی دستگاه مورد نظر، کلیه فعالیت‌های آن دستگاه را کنترل کرده و نسبت به درخواست‌های کاربر واکنش نشان می‌دهد. در حقیقت وجود فریمور برای بسیاری از قطعات کامپیوتری کاملاً ضروری و اجتناب ناپذیر است.TP-Link

از آن جایی که فریمور یک پکیج یا بسته‌ی نرم‌افزاری سازگار با یک دستگاه سخت افزاری با نام و مدل خاص می‌باشد، به صورت اختصاصی برای مدل‌های مختلف یک قطعه‌ی سخت افزاری عرضه می‌شود. بنابراین در صورت نصب فریمور اشتباه، معمولاً عملکرد قطعه یا دستگاه دچار اختلال شده و یا در بسیاری از موارد قادر به هیچ نوع خدمت رسانی نخواهد بود.

با عنایت به توضیحات فوق، نصب و یا بروزرسانی فریمور هر قطعه سخت‌افزاری از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است. بنابراین قبل از هر اقدامی لازم است که ضمن رعایت شرایط بروزرسانی یک فریمور بر اساس دفترچه راهنمای ارائه شده توسط سازنده، از قابل اعتماد بودن جریان برق متصل شده اطمینان حاصل نمائید، زیرا در صورت قطع شدن و یا نوسان برق عملیات بروزرسانی فریمور ناتمام مانده و دستگاه مورد نظر از کار خواهد افتاد.

غالباً تولید کنندگان قطعات و دستگاه‌های کامپیوتری پس از گذشت مدتی از عرضه محصولاتشان، اقدام به اصلاحات نرم‌افزاری در فریمورها کرده و آن را در وب‌سایت رسمی خود قرار می‌دهند تا خریداران بتوانند قطعه خریداری شده را به نسخه‌ی فریمور جدیدتر مجهز کنند. بروزرسانی فریمور علاوه بر رفع ایرادات احتمالی، ممکن است ویژگی‌ها و امکانات جدیدی به یک دستگاه اضافه کند و در نتیجه عملکرد کلی آن را بهبود بخشد.

TP-Link

مودم یکی از وسایل بسیار پراستفاده‌ای می‌باشد که امروزه جزو ضروری‌ترین وسایل هر خانه، محل کار و تحصیل و ... است. به لطف فراگیر شدن اینترنت همراه، سرعت بسیار بالای آن و عدم نیاز به خط تلفن و ... بسیاری از مردم آن را به اینترنت ثابت ADSL ترجیح می‌دهند. اما اینترنت همراه تنها محدود به تلفن‌های هوشمند نیست و می‌توان تنها با در اختیار داشتن یک سیم‌کارت، از مودم‌هایی بهره گرفت که به صورت شارژی و یا ثابت (دارای آداپتور برای کار کردن با برق متناوب) در بازار موجود هستند.

با توجه به پیشرفت چشم‌گیر تکنولوژی اینترنت همراه و رسیدن به فناوری 4G، مصرف انرژی مودم تلفن‌های هوشمند نیز هنگام بهره گرفتن از این شبکه بسیار افزایش می‌یابد و این مسئله فارغ از آسیب رساندن به باتری تلفن همراه در طولانی مدت، باعث گرم شدن تلفن، ایجاد برخی محدودیت‌ها، ایجاد وابستگی به گوشی هوشمند برای اتصال به اینترنت و ... می‌گردد. در این شرایط استفاده از مودم‌های سیم‌کارت خور یک روش عاقلانه و به صرفه‌تر خواهد بود، زیرا در این حالت دیگر نیازی به نگرانی درباره خرابی باتری تلفن هوشمند و محدودیت‌های آن نخواهد بود و درست همانند یک اینترنت ثابت می‌توان با هر دستگاهی در هر زمانی به اینترنت پرسرعت دسترسی داشت.

در این مقاله کوتاه تلاش خواهیم کرد که نحوه‌ بروزرسانی فریمور مودم‌های سیم‌کارت خور TP-Link را که از پراستفاده‌ترین مودم‌های داخل کشور ما به شمار می‌روند، آموزش دهیم. کلیه مراحل آموزش به صورت مرحله به مرحله بوده و شیوه انجام مراحل بسیار ساده خواهد بود. بروزرسانی فریمور مودم باعث افزایش امکانات جانبی آن، مدیریت بهتر بر روی ترافیک داده‌ها، امنیت بیشتر و ... خواهد شد.

ما در این آموزش از مودم TP-Link Archer mr200 ac750 استفاده کردیم که یکی از بهترین و پر متقاضی‌ترین مودم‌های سیم‌کارت خور در بازار کشور ما است. مسلماً هنگام بروزرسانی سایر مودم‌های سیم کارت خور TP-Link برخی از جزئیات متفاوت خواهند بود، اما روند کلی و مراحل مشابه خواهند بود.

بروزرسانی فریمور مودم TP-Link Archer mr200 ac750

ابتدا به وب‌سایت TP-Link مراجعه کرده و مودم خود را با جستجوی نام و مدل دقیق آن خواهید یافت. در صورتی که از مودم Archer mr200 ac750 بهره می‌گیرید، برای رفتن به صفحه‌ی دریافت فریمور این‌جا کلیک کنید.

TP-Link

سپس از این صفحه، فریمور مودم را دانلود کنید. توجه داشته باشید که همواره با دقت به تاریخ انتشار فریمور، آخرین نسخه را دریافت کنید، زیرا ممکن است در این صفحه فریمورهای قدیمی‌تری نیز وجود داشته باشند.

در مرحله‌ی دوم پس از دانلود فایل مورد نظر، آن را توسط یکی از ابزارهای فشرده سازی مانند Winzip یا Winrar اکسترکت کنید. در فولدر گسترش یافته یک فایل با پسوند bin مشاهده خواهید کرد که همان فریمور دستگاه است.

حال اتصال اینترنت رایانه یا لپ‌تاپ را به طور کامل قطع کنید و مودم را بوسیله‌ی یک کابل LAN به رایانه شخصی خود متصل کنید. سپس یک مرورگر اینترنتی مانند اینرنت اکسپلورر، کروم یا فایرفاکس (تفاوتی ندارد) را باز کرده و در نوار آدرس‌بار عبارت 192.168.1.1 را مطابق تصویر زیر وارد نمائید و کلید اینتر را فشار دهید.

سپس صفحه‌ی ورود به تنظیمات مودم نمایش داده می‌شود که در صورت استفاده‌ی قبلی تنها با وارد کردن رمز عبور وارد پنل تنظیمات خواهید شد، اما در غیر اینصورت، باید یک رمز عبور جدید تعیین کنید و سپس وارد شوید. توجه داشته باشید که این پسورد، تنها برای ورد به پنل تنظیمات کاربرد داشته و ارتباطی با رمز عبور شبکه Wifi این مودم ندارد.

در مرحله‌ی بعد از نوار بالایی وارد بخش Advanced شده و از منوی کشویی کناری System Tools و سپس Firmware Update را انتخاب نمائید. سپس با کلیک بر روی دکمه Browse محل دقیق دخیره فایل فریموری که با پسوند bin موجود است را به مودم نشان دهید و نهایتاً دکمه Upgrade را بفشارید.

پس از فشردن دکمه‌ی Upgrade به ترتیب با دو دیالوگ زیر مواجه خواهید شد که روند پیشرفت بروزرسانی را نمایش می‌دهند.

پس از اتمام این فرایند، به صورت خودکار به صفحه‌ی اولیه ورود به پنل مودم هدایت شده و درخواست تعیین رمز عبور جدید برای پنل تنظیمات مودم به نمایش درمی‌آید. پس از وارد کردن رمز عبور جدید و تائید کردن آن، به بخش تنظیمات مودم دسترسی پیدا خواهید کرد.

پس از تعیین رمز عبور، به صفحه‌ی تنظیم زمان محل سکونت هدایت خواهید شد که باید از لیست کشویی، شهر محل سکونت خود را انتخاب کرده و پس از این مرحله سیم‌کارت را داخل دستگاه قرار دهید.

بار دیگر با مراجعه به قسمت ارتقای فریمور، می‌توانید تغییر نسخه‌ی فریمور را مشاهده کنید که به نگارش جدیدتر ارتقا یافته است. لازم به ذکر است که چنانچه قبلاً هر تنظیمی برای مودم تعیین شده باشد، پس از بروزرسانی باید به طور مجدد تنظیمات اعمال شوند. همچنین رمز عبور شبکه Wifi نیز به حالت پیش‌فرض مودم رفته و باید با مراجعه به این قسمت برای باند 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز دستگاه، رمز عبور جدیدی تعیین نمود.

لینک مرتبط





رضا باقری

در حال تحصیل کارشناسی ارشد هوش مصنوعی و علاقمند به برنامه نویسی و الکترونیک هستم.

مطالب مرتبط

آشنایی با برخی از خطاهای شایع هنگام به‌روزرسانی فریمور ...
آشنایی با برخی از روش‌ها جهت ایمن‌سازی شبکه وای فای خان...
بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم‌های Huawei...
بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم‌های ASUS...
کدام پروتکل امنیتی شبکه Wi-Fi برای شما مناسب‌تر خواهد ب...
آموزش چگونگی نصب فریمور سفارشی DD-WRT بر روی دستگاه مود...

درج نظر

6 نظر
نظرات شما

6 نظر برای “آموزش بروزرسانی فریمور مودم‌های سیم‌کارت خور TP-Link”

  1. meisam گفت:
    دسامبر 3, 2017 در 00:55

    با سلام و تشکر از سایت خیلی خوبتون
    من با راهنمایی های شما تونستم با موفقیی آپدیت کنم. تشکر فقط دوتا سوال داشتم امیدوارم بتونید کمکم کنید
    اول اینکه مدتیه وقتی با موزیلافایرفاکس میرم توی تنظیمات مدمم با ارور 80002 مواجه میشم که خیلی رو اعصابه نمیدونم مشکل از کجاست؟
    سوال دومم اینه که میشه از درگاه LAN4\WAN مودم برای اینترنت ADSL بدون استفاده از مودم ADSL دیگه ایی استفاده کرد؟یا به زبون ساده تر آیا فقط ازین مودم میشه به عنوان یک مودم ADSL هم استفاده کرد؟یاخیر باید یک مودم ADSL جدا کنارش باشه؟
    ممنون میشم بتونین کمکم کنین

    پاسخ
  2. کوروش گفت:
    مارس 4, 2018 در 12:22

    سلام.من در مراحل بروزرسانی از کابل شبکه استفاده نکردم واز وای فای استفاده کردم.الان مودم کاملا از کار افتاده.باید چکار کنم.با تشکر

    پاسخ
  3. محمد گفت:
    نوامبر 6, 2022 در 11:50

    سلام ارور 4503 میده چکار کنم لطف کنید کمکم کنید 09111750965

    پاسخ
  4. احمد گفت:
    نوامبر 24, 2022 در 15:26

    سلام فایل رو نمیپذیره باید چیکار کنم راهنمایی کنید

    پاسخ
  5. احمد گفت:
    نوامبر 30, 2022 در 10:23

    سلام و عرض ادب من طبق مراحل میرم ولی قایل رو نمیپذیره

    پاسخ
    1. محمد جواد قلی پور گفت:
      نوامبر 30, 2022 در 14:30

      با سلام و درود خدمت شما
      دوست عزیز خطایی که در زمان نپذیرفتن فایل میده را میشه عنوان کنید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم؟ معمولاً نپذیرفتن فایل یا به دلیل فرمت ناسازگار اون (مثلا خارج نکردن فایل از حالت فشرده Zip یا Rar) و یا دانلود فریمور ناسازگار با مودم هستش.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *





تازه های مقاله

آشنایی با مانیتورهای مطرح گیمینگ گیگابایت در بازارهای داخلی 0

7 ماه پیش

آشنایی با مادربوردهای پرفروش گیگابایت B660 در بازار ایران 0

8 ماه پیش

دستگاه‌های حافظه نانو الکترومکانیکی (NEM) 0

11 ماه پیش

حافظه فروالکتریک FET 1

11 ماه پیش

پر بازدیدترین های مقاله

چگونه مشکل The disk is Write Protected را در فلش مموری‌ها حل کنیم؟ 224

7 سال پیش

بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم های TP LINK 439

7 سال پیش

آموزش نصب ویندوز 10 از طریق UEFI و BIOS 30

5 سال پیش

چگونه Windows Defender را در ویندوز 10 غیر فعال کنیم 19

6 سال پیش

برچسب ها

4gfirmwareTP-Linkفریمورمودم

آخرین نظرات

محمد جواد قلی پور ژانویه 26, 2023

با سلام و درود خدمت شما بله دوست عزیز احتمالش هست. معمولاً ا در

[بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم های TP LINK ]

a ژانویه 25, 2023

سلام وقت بخیر من چند وقت پیش مودمم را آپگرید کردم . الان که در

[بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم های TP LINK ]

persian ژانویه 21, 2023

سلام شما خودتون طولانی مدت این مدل خمیر گرین استفاده کردی در

[بررسی خمیر حرارتی گرین مدل GREEN GT4-PREMIUM ]

محمد جواد قلی پور ژانویه 21, 2023

با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز لینک مربوط به خطای سرور هس در

[چگونه مشکل The disk is Write Protected را در فلش مموری‌ها حل کنیم؟ ]

amin ژانویه 20, 2023

لینک مربوط به adata خرابه در

[چگونه مشکل The disk is Write Protected را در فلش مموری‌ها حل کنیم؟ ]

پربازدیدترین ها

رفع چالش بزرگ ای‌ام‌دی در برابر رقیب خود با رونمایی از پردازشگرهای موبایل سری Ryzen 7045HX 4 هفته پیش

لپ تاپ

یک روش کثیف دیگر در فروش کارت‌های گرافیک ماین شده فاش شد! 5 روز پیش

سخت افزار

غرفه کوچک، اما جذاب سونی | رونمایی از کنترلر DualSense Edge و هدست PlayStation VR2 3 هفته پیش

کنسول و دستگاه های قابل حمل

عبور فرکانس کارت گرافیک RX 7900 XTX ای‌ام‌دی از محدوده 3.00 گیگاهرتز، اما نه در سناریو گیمینگ! 2 هفته پیش

سخت افزار

چیپست M2 Max کمپانی اپل میدان رقابت را به کارت گرافیک RTX 4070 انویدیا واگذار کرد! 1 هفته پیش

لپ تاپ

احتمال خرابی برخی از کولرهای خنک‌کننده کارت‌های گرافیک رفرنس RX 7900 XTX 4 هفته پیش

سخت افزار

آخرین ارسال های انجمن

  • عکس های جالب و دیدنی
    منتشر شده در: 17-09-2020
  • مشاوره جهت خرید منابع تغذیه (Power Supply)
    منتشر شده در: 05-09-2020
  • کنترل گارانتی محصولات در سایت آواژنگ
    منتشر شده در: 05-09-2020
  • نگاهی به مودم های ارزان قیمت برند TP-Link در بازار
    منتشر شده در: 29-06-2020

ما را دنبال کنید

درباره ما

مجموعه سخت افزار ایران نخستین مرجع معتبر و رسمی فعال در زمینه سخت افزار کامپیوتر و محصولات بخش IT با سابقه ای نسبتا زیاد در راهنمایی کاربران عزیز ایرانی در سال 1382 هجری شمسی پایه گذاری شد ...

آموزش بروزرسانی فریمور مودم‌های سیم‌کارت خور TP-Link

تمامی حقوق برای سخت افزار محفوظ است.

    • درباره ما
    • تیم تحریریه
    • جوایز سخت افزار
    • تبلیغات
    • ارتباط با ما
    • سلب مسئولیت