• اخبار
  • مقالات
  • تست و بررسی
  • رسانه
  • دانلود
  • انجمن
  • مقدمه
  • بسته بندی و محتویات
  • مشخصات فنی
  • نگاه نزدیک
  • نمای ظاهری
  • مشخصات سخت‌افزاری مودم
  • راه اندازی آسان و سریع
  • تنظیم حالت عملکرد
  • تنظیمات پیشرفته
  • سرویس خدمات وب و شبکه
  • محدودیتهای شبکه ای و اینترنتی
  • تنظیمات مدیریتی دستگاه
  • نتیجه گیری
  • مقدمه
  • بسته بندی و محتویات
  • مشخصات فنی
  • نگاه نزدیک
  • نمای ظاهری
  • مشخصات سخت‌افزاری مودم
  • راه اندازی آسان و سریع
  • تنظیم حالت عملکرد
  • تنظیمات پیشرفته
  • سرویس خدمات وب و شبکه
  • محدودیتهای شبکه ای و اینترنتی
  • تنظیمات مدیریتی دستگاه
  • نتیجه گیری
  • تست و بررسی قطعات
  • حافظه ها
  • ذخیره سازها
  • کارت گرافیک
  • کیس، پاور و خنک کننده
  • لوازم جانبی
  • مادربورد و پردازنده

بررسی تخصصی مودم روتر ND300 توتولینک

جواد شاهوند 01 آگوست 2017 , 10:54 تست و بررسی قطعات / لوازم جانبی
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (6 رای, میانگین: 5٫00 از 5)

اشتراک گذاری این مطلب

این روزها شبکه‌های کامپیوتری در حال گسترش هستند. دستگاههایی همچون سرورها، سویچ ها و اکسس پوینت ها در رک های دیواری و ایستاده توسط پچ پنل ها به هم ارتباط پیدا می کنند، در این چالش انواع مختلف مودم روترها در شبکه های مختلف تاثیر بسزایی در انتقال دیتا و ارتباطات دارند که در لزوم استفاده از مودم روتر ها با توجه به نیاز مجموعه می توان از آن به شکل بی سیم و یا با سیم از آنها بهره برد. در ادامه به بررسی روتر ND300 از برند توتولینک می پردازیم.





مقدمه

 کمپانی ZionCom صاحب امتیاز برند توتولینک در سال 1998 توسط آقای کیم در کشور کره‌جنوبی تاسیس شد و از سال 2001 با برند IPTIME در زمینه محصولات شبکه شروع به فعالیت نمود. در سال 2005 سهم بازار این برند در کشور کره‌جنوبی به 50% افزایش یافت، به‌گونه ای که در این سال به برند اول تجهیزات شبکه SOHO در این کشور مبدل گردید. این افزایش تا سال 2007 به میزان  82%  از کل بازار  ادامه یافت و تاکنون نیز حفظ گردیده است. این کمپانی در سال 2011، برند توتولینک را با هدف پوشش بازارهای جهانی ایجاد نمود. طراحی متفاوت و زیبای محصولات این برند، اولین فاکتوری است که نظر هر بیننده و کاربری را جلب می‌کند، وجود میان‌افزار راه‌انداز (firmware) با تنظیمات پیشرفته و مراحل هوشمند نصب در کنار عملکرد مطلوب، کیفیت مثال‌زدنی و قیمت رقابتی، از ویژگی‌هایی است که به صورت مداوم محبوبیت محصولات توتولینک را در میان کاربران بازارهای بیش از 55 کشور افزایش می‌دهد.

هم‌اکنون توتولینک در بیشتر کشورهای قاره آسیا از جمله ایران، چین، تایوان، هنگ‌کنگ، ویتنام، هند و … و بعضی از کشورهای قاره‌های اروپا و آمریکای شمالی و جنوبی و قاره آفریقا، حضوری فعال دارد. سبد کالایی توتولینک متناسب با نیاز تمام کاربران SOHO و SMB در نظر گرفته شده است. شرکت «پردیس صنعت سیاره سبز» به عنوان نماینده انحصاری برند TOTOLINK در ایران، محصولات این کمپانی کره ای را با  3 سال گارانتی معتبر شرکت سیاره سبز (GREEN) به بازار عرضه می‌کند.

بسته بندی و محتویات

 

ND300 یک مودم روتر بی سیم است که با سرعت 300 مگابیت برثانیه به فعالیت می پردازد. قابلیت های همچون QOS، چندگانه بودن SSID، پیکربندی پورت ها مواردی هستند که روی جعبه به آنها اشاره شده است.

 

 

پشت جعبه محصول مورد بررسی، شماتیک استفاده دستگاه با سرعت 300 مگابیت و معرفی پورت های شبکه درج شده است.

 

 

محتویات داخل جعبه دستگاه شامل مودم ND300، کارت گارانتی 36 ماهه گرین، آداپتور، دفترچه راهنمای فارسی، اسپلیتر ADSL، کابل تلفن و پچ کورد شبکه می باشد.

مشخصات فنی

 

مواردی که در مشخصات محصول توجه ما را به خود جلب کرد، پشتیبانی از چندین SSID با نام‌های مختلف، استفاده از مودم بعنوان روتر، Repeater و گسترش‌دهنده سیگنال، اکسس‌پوینت و سوئیچ می‌باشد. لازم بذکر است که برای تبدیل قدرت آنتن به تعیین مسافت آنتن‌دهی، محاسبات پیچیده‌ای لازم است که عواملی مانند شرایط آب و هوا، نویز محیط، وجود دستگاه‌های الکترونیکی در اطراف و… در تعیین آن دخیل است.

نگاه نزدیک

 

 

 

 

 

توضیحاتی که در قسمت پایین روی مودم می بینید، راهنمای مربوط به LED هایی است که وضعیت دستگاه را نشان می دهند، DN300 از دو آنتن با قابلیت چرخش 180 درجه برخوردار است.

 

 

بر روی برچسبی که پشت مودم  نصب شده، لوگوی کمپانی توتولینک، مدل دستگاه، سریال، ولتاژ منبع تغذیه و آی پی آدرس مودم به همراه یوزر و پسورد ورود به تنظیمات وجود دارد که می تواند راهنمای خوبی باشد.

 

 

 

 

در بخش زیرین مودم کلیدی برای خاموش نمودن دستگاه و همچنین پورت زردرنگ ADSL برای اتصال خط تلفن برای ارتباط اینترنت تعبیه شده است و در کنار پورت ADSL چهار پورت شبکه 10/100Mbps برای ارتباط فیزیکی با دستگاه‌های متفاوت می باشد. پورت اول شبکه را در قالب ارتباط WAN می توان به کار برد، بدین صورت که از یک دستگاه دیگر می توانید اینترنت را بصورت کابل شبکه به این مودم انتقال دهید، در واقع جهت اتصال مودم به دستگاه دیگر جهت اشتراک گذاری اینترنت در محیط و گسترش آن استفاده می شود.

 

 

 

در تصاویر فوق محل اتصال تغذیه مودم به همراه آداپتور ( 9 ولت /0.8 میلی آمپر) را مشاهده می کنید.

 

 

کلید فشاری WiFi برای خاموش و روشن کردن وای فای دستگاه بکار رفته است. کاربرد کلیدهای ترکیبی RST/WPS، که RST برای برگرداندن به تنظیمات کارخانه کاربرد داشته و دکمه فشاری WPS جهت راه‌اندازی و ارتباط سریع با دستگاه مورد نظر است. جهت ریست مودم کافیست دکمه RST/WPS را به مدت ده ثانیه نگه دارید تا تنظیمات به حالت پیش فرض کارخانه برگردد.

 

نمای ظاهری

 

این مودم از دو آنتن 5dBi برخوردار است که در باند فرکانسی 2.4 گیگا هرتز و با حداکثر سرعت شبکه 300 مگابیت برثانیه می تواند به فعالیت بپردازد. وزن و ابعاد مناسب این دستگاه نیز از موارد بارز آن است.

 

 

 

طبق تصاویر فوق، با توجه به طراحی ایستاده مودم  اتصال کابل‌ها به پورت‌های پشت دستگاه تاثیری در نحوه قرارگیری آن نمی‌گذارد. در دو طرف پایه مودم دو سوراخ برای نصب دستگاه بر روی دیوار یا سقف وجود دارد، در عین حال از آنها می‌توان جهت ثابت نمودن مودم بر روی میز نیز استفاده نمود. همچنین محل نصب دستگاه می‌تواند تاثیر بسزایی در نوع آنتن‌دهی داشته باشد.

 

 

 

با توجه به محل قرار گیری مودم بر روی دیوار (طیق تصاویر فوق) مشاهده می کنید که آنتن ها به چه صورت قرار گرفته اند، شکاف های ایجاد شده در قاب بدنه مودم به چرخش هوا و خروج حرارت تولید شده ناشی از برد تاثیر بسزایی دارد.

 

مشخصات سخت‌افزاری مودم

مدار چاپی این محصول 8 لایه طراحی شده تا علاوه بر کاهش دما، سطح اتصال میان ارتباط پردازنده اصلی، کنترلرها، خازن‌ها و مقاومت‌ها افزایش یافته و همچنین تایمینگ رفت‌و‌برگشت دیتا نیز به شکل محسوسی کاهش یابد. چیپ‌ست تک‌هسته‌ای RTL 8676S، پردازنده اصلی این محصول است که در کنار تراشه‌هایی چون RTL 8271B و تراشه WiFi، مدیریت این مودم روتر را برعهده دارد. این آخرین و به‌روزترین چیپست کمپانی Realtek است که از IPv6 پشتیبانی کرده و مشکل هک‌شدن آسان WPS نیز در این چیپست رفع شده است.
دو کنترلر UTH20T02 ساخت شرکت U&T در پشت پورت‌های اترنت (RJ45) و سوکت ADSL تعبیه شده تا بر نقل و انتقال داده‌ها نظارت کند. مبدل EP-132DG شرکت MNC، خازن 470 میکروفاراد محصول شنزن، دو خازن کریستالی با ظرفیت 25000Hz، چیپ EEProm، خازن‌های عدسی و سه دیپ‌سوئیچ از دیگر المان‌های تشکیل‌دهنده برد مودم/روتر ND300 است.

 

 

 

راه اندازی آسان و سریع

هدف ND300 استفاده مودم ADSL برای دریافت اینترنت بر بستر خط تلفن می باشد. در کنار کار اصلی این دستگاه از آن به عنوان عملکرد به صورت سیستم توزیع بیسیم و تکرار کننده سیگنال وای فای می توان استفاده کرد. برای فهم این قضیه کلیه امکانات مودم را برای شما عزیزان شرح می دهیم تا هدف کلی شما مشخص شود و به راحتی تصمیم بگیرید از این مودم چگونه در شبکه خود استفاده و پیاده سازی کنید. کاربرد این مودم را می توان بطور کلی به عنوان: 1- گسترش‌دهنده سیگنال وای‌فای 2- پل ارتباطی 3- اینترنت شیرینگ نام برد. برای وارد شدن به تنظیمات مودم طبق مراحل زیر عمل میکنم، در ادامه تمامی بخش و زیر بخش ها به اختصار توضیح داده شده تا  بتوانید برای استفاده، بهترین کارایی را از این مودم داشته باشید.

 

 

برای ورود به تنظیمات روتر آدرس آی‌پی 192.168.1.1 را در مرورگر خود وارد کنید، در صفحه‌ای که باز می‌شود (مطابق تصویر فوق) نام کاربری و پسورد آن برابرست با admin می‌باشد. (راهنما: برچسب پشت مودم) در این بخش کانفیگ ورودی اینترنت را بر اساس خط تلفن یا همان ADSL  را انجام می‌دهیم.

 

 

Easy Setup: بخش تنظیم سریع و آسان

بعد از لاگین وارد صفحه راه اندازی و پیکربندی سریع روتر می شوید که برای تنظیم آسان و سریع مودم طراحی شده است در ادامه روی NEXT کلیک می کنیم.

 

 

در این مرحله گزینه های مورد نظر را طبق عکس فوق انتخاب و کامل نمایید، فیلد یوزر و پسورد، اطلاعات دریافتی از شرکت تامین کننده اینترنت می باشد.

 

 

بعد از فشردن گزینه NEXT وارد بخش تنظیمات وایرلس می شوید که در اینجا می توانید وایرلس را غیر فعال و  یا فعال نموده و نام مناسب به همراه کلمه عبور برای دسترسی به وای فای مودم خود انتخاب کنید.

 

تنظیم حالت عملکرد

 

Setup: بخش تنظیم حالت عملکرد دستگاه

WAN: ما می توانیم به دو حالت اینترنت ورودی این مودم روتر را تامین کنیم، حالت اول به صورت اتصال کابل تلفن و کانفیگ اینترنت ADSL، حالت دوم اتصال کابل شبکه از روتر یا هر دیوایس دیگر به ND300 و تنظیم آن می باشد.

در محیط های که اینترنت آنها مبتی بر خط تلفن نمی باشد چهت استفاده این مودم در شبکه از حالت دوم برای تامین اینترنت استفاده کنید.

Auto PVC: برای اضافه کردن PVC به جدول مورد نظر می باشد که برای پشتیبانی از شبکه های مختلف بکار می رود.

ATM: تنظیم پارامترهای ATM برای ADSL روتر استفاده می شود. در اینجا می توانید تنظیمات QoS، PCR، CDVT، SCR و MBS را تغییر دهید.

ADSL: از تنظیمات مدولاسیون ADSL مودم روتر ND300 شما پشتیبانی می نماید.

 

 

LAN :تنظیم IP مودم و تخصیص آی پی دوم و مک آدرس در این بخش انجام می شود.

DHCP: تنظیمات حالت آی پی اتوماتیک در بخش صورت میگیرد، اگر از ND300 بعنوان سرور استفاده میکنید این بخش را در حالت سرور قرار دهید.

DHCP Static: در شبکه ای که مدیریت آی پی های آن براساس DHCP  هست می توانید از طریق این بخش آی پی ثابت و مک آدرس دستگاه مورد نظر را وارد نموده،تا در عملکرد دستگاههای خاص که در شبکه وجود دارند خللی ایجاد نشود.

LAN IPv6: وجود این بخش لازم و ضروری بوده چرا که تمامی سیستم ها باید از آن پشتیبانی کنند. ظرفیت آی پی آدرس ها رو به پایان است و استفاده از  IPv6 کاملا مشهود می باشد.

 

Basic: تنظیمات اولیه مربوط به وای فای که در رنج فرکانسی 2.4 گیگاهرتز قابل استفاده می باشد آخرین ردیف از بخش WLAN که Associated Clients دارد می توانید از آن برای کلاینت های که به وای فای مودم متصل هستند را ببینید.

Security: تنظیمات بخش مرتبط با امنیت وای فای مودم روتر ND300

MBSSID: بخش ویژه این مودم ایجاد سه نوع SSID برای اتصال کاربران به مودم می باشد که جهت تنظیمات امنیتی هر SSID به بخش Security مراجعه نمایید.

Access Control List: اگر شما گزینه «Allowed Listed» را انتخاب کنید، تنها کسانی که مک آدرس آنها در لیست کنترل دسترسی قرار دارد، اجازه ی اتصال به وای فای مودم شما را دارند. هنگامی که “Deny Listed” انتخاب  شود، این سرویس گیرندگان بی سیم در لیست قادر به اتصال وای فای نخواهند بود.

Advanced: این تنظیمات فقط برای کاربران فنی پیشرفته تر است که دانش کافی در مورد شبکه های بی سیم دارند. این تنظیمات نباید عوض شود، مگر اینکه شما بدانید که چه تغییری در مودم روتر شما چه تاثیر می گذارد.

WPS: این صفحه به شما اجازه می دهد تنظیمات WPS (Wi-Fi Protected Setup) را تغییر دهید. با استفاده از این ویژگی می توانید سرویس گیرنده بی سیم خود را بصورت اتوماتیک به وای فای مودم متصل و در عرض یک دقیقه بدون هیچ مشکلی به اینترنت دسترسی پیدا کنند.

WDS: برای برقراری ارتباط با دیگر AP ها، مانند روترهابکار می رود. برای انجام این کار، باید آدرس MAC دیگر AP ها را که می خواهید با آن ارتباط برقرار کنید را تنظیم کنید و سپس WDS را فعال کنید.

Repeater: از این حالت، مودم را به عنوان تکرار کننده سیگنال بی سیم و برای گسترش محدود وای فای خود تنظیم و استفاده می نماییم.

تنظیمات پیشرفته

 

Advanced: بخش مربوط به تنظیمات پیشرفته دستگاه

Static Route: این صفحه برای وارد نمودن اطلاعات مسیریابی می باشد.

IPv6 Static Route: این صفحه برای پیکربندی اطلاعات مسیریابی ipv6 استفاده می شود. در اینجا شما می توانید مسیرهای IPv6 را اضافه / حذف کنید.

RIP : RIP را فعال کنید، اگر از این دستگاه به عنوان یک روتر فعال برای برقراری ارتباط با دیگران استفاده می نمایید، در واقع با فعال کردن  این قابلیت به مودم روتر ND300 این امکان را می دهید که جدول روتینگ خود را در اختیار سایر روترهای شبکه بگذارد، اگر از تنظیمات مسیریابی و پروتکل های مسیریابی در شبکه استفاده نمی کنید فعال کردن RIP برای شما هیچ کاربردی ندارد.

 

DMZ: فعال و یا غیر فعال نمودن امنیت سرورهای داخل شبکه، به طور معمول، DMZ  می تواند شامل دستگاههایی باشد که برای ترافیک اینترنت قابل دسترسی هستند مانند سرورهای وب (HTTP)، سرورهای FTP، سرورهای SMTP ایمیل و سرورهای DNS

Virtual Server: پیکربندی سرورهای مجازی و دسترسی آنها برای کاربران از طریق Gateway می باشد.

ALG: فعال کردن سرویس های اینترنتی برای یکسری نرم افزارهای خاص جانبی

NAT Exclude IP: پیکربندی یکسری آی پی آدرس ها براساس اینترفیس

Port Trigger: استفاده از یکسری مقادیر در این جدول برای محدود کردن نوع خاصی از بسته های داده ای از شبکه محلی خود به اینترنت از طریق Gateway استفاده می شود. استفاده از چنین فیلترهایی می تواند در تامین یا محدود کردن شبکه محلی شما مفید باشد.

FTP ALG Port: پیکربندی FTP سرور در این بخش صورت می‌گیرد.

Nat IP Mapping: استفاده از خدمات وب سرور در شبکه ای خارج از بستر داخلی شرکت می باشد.

 

 

QoS: انجام تنظیماتی برای ارائه بهتر کیفیت پهنای باند شبکه بر اساس آی پی

Traffic Shaping: استفاده از مقادیری برای کنترل کیفیت شبکه

 

 

CWMP: تنظیم اتوماتیک مودم و برای پیکربندی TR-069 CPE استفاده می شود.

 

 

 

Port Mapping: گروه بندی اینترفیس ها بر اساس نوع سرویس دهی آنها

 

 

Bridge Setting: تنظیمات مربوط به بریچ یا پل زدن مودم و همینطور می توانید دستگاهای پل شده به این مودم را مشاهده نمایید.

Client Limit:محدود کرد اتصال به اینترنت دستگاهها بر اساس تعداد آنها

Tunnel: این صفحه برای تنظیم تونل v6inv4 یا تونل v4inv6 استفاده می شود.

Others: در اینجا می توانید سایر تنظیمات پیشرفته دیگر را تنظیم کنید.

سرویس خدمات وب و شبکه

 

Service: بخش کنترل روی سرویس خدمات وب و شبکه

IGMP Proxy: فعال کردن این گزینه، جهت ارتباط  با مودم خارج از محیط شبکه داخلی برقرار می نماید

MLD: Snooping را می توان در اینجا پیکربندی کرد.

 

 

UPnp: فعال بودن این گزینه باعث شناسایی دستگاه های متصل به مودم روتر بدون تداخل می باشد.

 

 

SNMP: این صفحه برای پیکربندی پروتکل SNMP استفاده می شود. در اینجا می توانید تنظیمات مربوط به توضیحات سیستم، دامنه آی پی  آدرس، نام کاربری و غیره را تغییر دهید.در حقیقت پرتوکل SNMP برای نرم افزارهای مانیتورینگ استفاده می شود که با نصب شدن آن روی هر دیوایس اطلاعات مربوط به آن را دریافت می کنید.

 

 

DNS: برای تنظیم DNS سرور مربوط به اینترنت بوده که می توان در حالت دستی سه نوع را تعریف نمود.

IPv6 DNS: برای تنظیم DNS سرور مربوط به اینترنت آی پی های نسل جدید بوده که می توان در حالت دستی سه نوع را تعریف نمود.

 

 

DDNS: تنظیم سرویس DDNS  جلوگیری از اختلال دریافت اینترنت

 

 

FTP: همانطور که از نام آن هم مشخص می باشد برای فعال نمودن سرویس اف تی پی می باشد.

محدودیتهای شبکه ای و اینترنتی

 

Firewall:بخش اعمال انواع محدودیتهای شبکه ای و اینترنتی

MAC Filtering: محدود کردن دسترسی دستگاهها بر اساس نوع مک آدرس، استفاده از چنین فیلترهایی می تواند در کنترل یا محدود کردن شبکه شما مفید باشد.

 

 

IP/Port Filtering: محدود کردن دسترسی به اینترنت براساس رنج آی پی

IPv6/Port Filter: مقادیر جدول برای محدود کردن انواع خاصی از بسته های داده ipv6 از شبکه خود به اینترنت از طریق آی پی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

 

URL Filter: تنظیماتی جهت مسدود نمودن آدرس های اینترنتی برای جلوگیری از دسترسی براساس کلمات کلیدی

 

 

ACL: محدود کردن خدماتی که از طریق سرویس های اینترنتی و یا شبکه ای انجام می شود

IPv6 ACL: محدود کردن خدماتی که از طریق سرویس های اینترنتی و یا شبکه ای بر اساس نوع IPv6 انجام می شود.

 

 

DoS: حمله منع سرویس یا Denial of Service attack یا به اختصار DoS  در علم رایانه حمله منع سرویس یا حمله منع سرویس توزیع شده، تلاش برای خارج کردن ماشین و منابع شبکه از دسترس کاربران مجازش می باشد. اگرچه منظور از حمله DOS و انگیزه انجام آن ممکن است متفاوت باشد، اما به طور کلی شامل تلاش برای قطع موقت یا دائمی و یا تعلیق خدمات یک میزبان متصل به اینترنت است. اهداف حمله DOS معمولاً سایت ها یا خدمات میزبانی وب سرور با ویژگی های مناسب مانند بانک ها، کارت های اعتباری و حتی سرورهای ریشه را هدف قرار می دهند. یکی از روش های معمول حمله شامل اشباع ماشین های هدف با درخواست های ارتباط خارجی است به طوری که نمی‌تواند به ترافیک قانونی پاسخ دهد یا پاسخ ها با سرعت کم داده شوند و یا در دسترس نباشد. چنین حملاتی منجر به سربار زیاد سرور می شوند. حمله DOS کامپیوتر هدف را وادار به ریست شدن یا مصرف منابع اش می کند، بنابراین نمی‌تواند به سرویس های مورد نظرش سرویس بدهد و همچنین سیاست های مورد قبول فراهم کنندگان سرویس های اینترنتی را نقض می کنند.

تنظیمات مدیریتی دستگاه

 

Management: بخش تنظیمات مدیریتی دستگاه

Upgrade Firmware: پس از دانلود نسخه جدید فریمور از سایت توتولینک، از این قسمت جهت بروز رسانی دستگاه خود استفاده نمایید.

Backup/Restore: هنگامی که روتر پیکربندی شد، می توانید تنظیمات پیکربندی را به عنوان یک فایل بر روی هارد دیسک خود ذخیره کنید. شما همچنین می توانید از گزینه بارگذاری جهت تنظیمات پیکربندی کنید.

 

 

Password: این صفحه برای افزودن حساب کاربری جدید، دسترسی به تنظیمات مودم روترND300  استفاده می شود. درضمن می توانید کلمه عبور یوزرها را ویرایش کنید.

 

 

Reboot Schedule: این صفحه برای راه اندازی مجدد مودم روتر و یا بازگرداندن به تنظیمات پیش فرض استفاده می شود.

 

 

 

Time Setting: این صفحه برای پیکربندی سیستم زمان مبتنی بر شبکه و پروتکل شبکه NTP استفاده می شود. می توانید تنظیمات را تغییر و یا اطلاعاتی را در مورد زمان سیستم و پارامترهای NTP را مشاهده نمایید.

 

 

Log: نمایش رویداد های اتفاق افتاده در دستگاه را می توان  مشاهده و یا ذخیره نمود.

 

 

Ping: برای تشخیص درستی مسیر مبدا تا مقصد

Ping6: برای تشخیص درستی مسیر مبدا تا مقصد از نوع IPv6

Traceroute:بطور ساده با این دستور می توان دستگاه های داخل شبکه تا انتهای مسیر را مشاهده و زمان سپری شده تا پیدا نمودن دستگاه بعدی را مشاهد نمود.

Traceroute6: بطور ساده با این دستور می توان دستگاه های داخل شبکه تا انتهای مسیر را مشاهده و زمان سپری شده تا پیدا نمودن دستگاه بعدی را مشاهد نمود این تریس کردن شامل آی پی های نسل جدید IPv6 می باشد.

OAM Loopback: این صفحه برای انجام تابع loopback VCC برای بررسی اتصال VCC استفاده می شود.

ADSL Diagnostic: تشخیص صدای ADSL

Diag-Test: تشخیص اتصال شبکه WLAN و بررسی خطا های آن می باشد.

 

نتیجه گیری

در تنظیمات مودم ND300 جای گزینه Logout خالی می‌باشد، اما برای برای خروج از تنظیمات این مودم اقدامی انجام شده که اگر صفحه تنظیمات را به حالت خود رها کنید، بطور خودکار از تنظیمات خارج می‌شوید. با توجه به قابلیت‌های ND300 جهت تست کارایی روتر، آن را در شبکه‌ای وایرلس بعنوان یک ریپیتر تنظیم کرده و اینترنت را به اشتراک گذاشتیم. در نهایت پس از تست‌های مختلف و انجام تنظیمات موفق، به این نتیجه رسیدیم که با توجه به گستردگی تنظیمات مودم روتر و استفاده آن بعنوان ریپیتر و روتر، انتخاب مناسبی برای کاربری عمومی می‌باشد و همینطور سرویس‌دهی وای‌فای را در سه نام متفاوت می‌توانید گسترش دهید. پس از تست و بررسی‌ها به این نتیجه می‌رسیم که استفاده از این  مودم روتر در شبکه‌های کوچک و یا گسترش وای‌فای در محیط‌های خانگی یا تجاری که مساحت آنها حدود هفتاد متر است مناسب می‌باشد. از دیگر ویژگی‌های خاص این مودم روتر شرکت TOTOLINK، تنظیمات گسترده برای هر نوع استفاده دستگاه در شبکه می‌باشد. مودم ND300 توتولینک در بازه قیمتی حدود 75 هزار تومان و ۳ سال گارانتی تعویض GREEN در بازارهای کامپیوتری و فروشگاه‌های آنلاین در دسترس می‌باشد.

نکته: بسیاری از امکانات و تنظیمات نرم افزاری در این روتر که مشابه آن در انواع تجهیزات شبکه توتولینک وجود دارد پس می توانید توضیحات فوق را به عنوان منبعی برای راهنمایی و تنظیم دیگر دستگاههای مرتبط با شبکه توتولینک به کار ببرید

 

 

نقاط قوت:

+ تنظیمات گسترده
+ طراحی مناسب
+ امکان استفاده بعنوان روتر، اکسس‌پوینت، ریپیتر و سوئیچ
+ تعریف سه نوع SSID
+ استفاده از آخرین چیپست کمپانی Realtek
+ رفع مشکل هک شدن WPS به دلیل استفاده از چیپست 8676S Realtek

 

نقاط ضعف:

– —–

 

 

در بخش انتهاي بررسي به نمرات کسب شده توسط محصولات در چند قسمت مختلف ميپردازيم. کيفيت ساخت، کارايي، ارزش بهاي پرداخت شده، طراحي، بسته بندي و امکانات مواردي هستند که آنها را مد نظر قرار خواهيم داد. البته براي برخي محصولات مواردي به دليل ضروري نبودن حذف خواهند شد، براي مثال گزينه “امکانات” در بررسي هاي مربوط به حافظه هاي اصلي مورد ارزيابي قرار نمي گيرد. نکته بسيار مهم! آن است که موارد ذکر شده با توجه به کلاسي که محصول مورد نظر ما در آن قرار دارد سنجيد ميشود، نه در حالت کلي..
تمامي نمرات از 5 در نظر گرفته شده و چنانچه محصولي بتواند در هر کدام از موارد ارزيابي شده نمره حداقل 4.8 را کسب کند، نشان (AWARD) مربوط به آن بخش را دريافت خواهد کرد. توجه داشته باشيد کسب اوارد در هر کدام از بخش ها به “بهترين” در بخش مربوطه است و به همين دليل کلمه “Best” در آن اوارد مربوطه وجود دارد. چنانچه محصولي بتواند در امتياز نهايي نمره حداقل 4.7 را کسب کند، بالاترين نشانن يعني Editor`s Choice را دريافت خواهد کرد و ساير اواردها حذف خواهند شد. دريافت اين نشان به معناي مهر تاييدي بر عملکرد همه جانبه و بي عيب و نقص محصول مورد بررسي است.

 

در نهایت روتر TOTOLINK ND300 توانست نشان ” Editor`s Choice ” را از لابراتوار تخصصی سخت افزار دریافت می کند. همان طور که در توضیحات این بخش گفتیم، دریافت این نشان به منزله تایید علمکرد همه جانبه این محصول به تایید لابراتوار تخصصی سخت افزار است.

 

جواد شاهوند

جواد شاهوند 35 سال سن، ساکن تهران، کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات جواد یکی از اعضای قدیمی سایت سخت افزار می باشد. وی به سخت افزار و تجهیزات شبکه علاقه فراوان داشته و در حال حاضر در حوزه فناوری اطلاعات مشغول فعالیت می باشد.

مطالب مرتبط

بررسی روتر ASUS Lyra Trio AC1750 ؛ پوشش وسیع با توپولوژ...
بررسی روتر TOTOLINK A2004NS Wireless Dual Band
بررسی کیس GREEN Z3 Crystal
بررسی صفحه کلید گیمینگ GREEN GK601-RGB...
بررسی دانگل TOTOLINK AC650 Wireless Dual Band
بررسی سوئیچ شبکه TOTOLINK SG16

درج نظر

0 نظر
نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *





تازه های لوازم جانبی

بررسی کابل رایزر ASUS ROG STRIX RISER CABLE 0

2 سال پیش

بررسی پاوربانک RAVPower Xtreme Series 10050mAh RP-PB044 0

3 سال پیش

بررسی هدست CoolerMaster MH752 و استند CoolerMaster GS750 0

3 سال پیش

بررسی فن گرین مدل GREEN GF120-RGB 3

4 سال پیش

پر بازدیدترین های لوازم جانبی

بررسی کیت نورپردازی GREEN RGB LIGHTNING KIT 20

6 سال پیش

بررسی فن گرین مدل GREEN GF120-RGB 3

4 سال پیش

بررسی صفحه کلید گیمینگ GREEN GK601-RGB 8

5 سال پیش

بررسی خمیر حرارتی گرین مدل GREEN GT4-PREMIUM 5

5 سال پیش

برچسب ها

adslGreenlanmodemnetworkrouterTOTOLINKWANwifiای دی اس التوتولینکروترشبکهگرینمودموای فایوایرلس

آخرین نظرات

محمد جواد قلی پور مارس 27, 2023

با سلام و درود دوست عزیز تنها گزینه‌ای که شما با این مادربرد در

[همه چیز در مورد اتصال SSDها به مادربرد ]

علی مارس 27, 2023

سلام ممکنه کمکم کنید برای مادر بورد گیگابایت GA-EP35-DS3L ها در

[همه چیز در مورد اتصال SSDها به مادربرد ]

محمد جواد قلی پور مارس 25, 2023

درود دوست عزیز شما پسوند مادربرد رو ذکر نکردید، اما مدل Prim در

[همه چیز در مورد اتصال SSDها به مادربرد ]

ناشناس مارس 24, 2023

با سلام. دمت گرم خیلی عالی راهنمایی ام کردی. مشکل من این بود در

[رفع خطای نقض قوانین به اشتراک‌گذاری محتوا در سیستم عامل ویندوز ]

Zig مارس 24, 2023

سلام. این متن کمی نیاز به تغییر داره. تو بخش Local Group Po در

[چگونه Windows Defender را در ویندوز 10 غیر فعال کنیم ]

پربازدیدترین ها

مدل‌های پرو اسمارت‌فون‌های سری آیفون 15 به چیپست A17 Bionic مجهز خواهند بود 4 هفته پیش

اسمارت فون و تبلت

مادربردهای X670 و B560 گیگابایت و پردازشگرهای سری Raphael X3D ای‌ام‌دی، یک تطبیق عالی! 4 هفته پیش

سخت افزار

منتظر عرضه حداقل 9 بازی دیگر در فرانچایز Assassin’s Creed باشید 4 هفته پیش

بازی های رایانه ای

کشف دو آسیب‌پذیری بالقوه در کتابخانه ماژول TPM 2.0 3 هفته پیش

سخت افزار

آیا اسمارت‌فون‌های iPhone 16 Pro به سنسور Face ID پنهان در صفحه نمایشگر مجهز خواهند شد؟ 4 هفته پیش

اسمارت فون و تبلت

افت بیشتر از 30 درصدی فروش حافظه‌های دینامیک (DRAM) به‌صورت جهانی 3 هفته پیش

سخت افزار

آخرین ارسال های انجمن

  • عکس های جالب و دیدنی
    منتشر شده در: 17-09-2020
  • مشاوره جهت خرید منابع تغذیه (Power Supply)
    منتشر شده در: 05-09-2020
  • کنترل گارانتی محصولات در سایت آواژنگ
    منتشر شده در: 05-09-2020
  • نگاهی به مودم های ارزان قیمت برند TP-Link در بازار
    منتشر شده در: 29-06-2020

ما را دنبال کنید

درباره ما

مجموعه سخت افزار ایران نخستین مرجع معتبر و رسمی فعال در زمینه سخت افزار کامپیوتر و محصولات بخش IT با سابقه ای نسبتا زیاد در راهنمایی کاربران عزیز ایرانی در سال 1382 هجری شمسی پایه گذاری شد ...

بررسی تخصصی مودم روتر ND300 توتولینک

تمامی حقوق برای سخت افزار محفوظ است.

    • درباره ما
    • تیم تحریریه
    • جوایز سخت افزار
    • تبلیغات
    • ارتباط با ما
    • سلب مسئولیت