• اخبار
  • مقالات
  • تست و بررسی
  • رسانه
  • دانلود
  • انجمن
  • مقاله
  • آکادمیک
  • آموزشی، کاربردی
  • اورکلاکینگ
  • اینترنت و شبکه
  • بازی های رایانه ای
  • سخت افزار
  • نرم افزار

آموزش رفع مشکل توقف سیستم‌عامل در صفحه Windows Resume Loader

محمد جواد قلی پور 11 اکتبر 2016 , 21:04 مقاله / آموزشی، کاربردی
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 رای, میانگین: 4٫00 از 5)

اشتراک گذاری این مطلب

یکی از رایج‌ترین و متداول‌ترین مشکلات هفتمین نسخه از سیستم‌عامل ویندوز که مختص تنها محصول نامبرده بوده و کاربران بسیاری را تاکنون گریبان گیر خود کرده است عدم بارگذاری صحیح و توقف رایانه شخصی در صفحه ادامه روند نشست ذخیره شده یا به‌عبارتی‌دیگر Windows Resume Loader می‌‌باشد. مشکل نامبرده که در بسیاری از مواقع هنگام قطع ناگهانی جریان برق (به ویژه زمانی که رایانه شخصی در حالت Hibernation قرار دارد) بروز پیدا می‌کند تاکنون مشاکل کوچک و بزرگ متفاوتی را برای مصرف‌کنندگان به ارمغان آورده است.

همان‌طور که مستحضر می‌باشید سیستم‌عامل ویندوز هنگامی‌که رایانه شخصی در حالت پیشتر نامبرده قرار می‌گیرد به صورت کاملاً خودکار تمامی داده‌ها و اطلاعات نشست فعلی را در قالب فایلی تحت عنوان hiberfil.sys در پارتیشن میزبان سیستم‌عامل ذخیره‌سازی می‌کند. گاهی اوقات بروز مشکلاتی نظیر قطع یک‌باره جریان برق یا موارد دیگر فایل نامبرده را با آسیب همراه ساخته و بارگذاری ادامه روند نشست ذخیره‌ای را دچار اختلال می‌کند؛ در این حالت ویندوز هنگامی‌که رایانه شخصی مجدداً در مراتب بعدی روشن شود اقدام به بارگیری فایل مذکور کرده، اما وجود مشاکل مختلف در آن سیستم‌عامل را از تحقق هدف باز می‌دارند، بنابراین ویندوز پیش از بارگذاری نهایی صفحه‌ دیگری را به فرد نمایش داده و از وی درخواست می‌کند تا نسبت به انتخاب گزینه مناسب و مورد نظر اقدام فرماید.

windows-resume-loader-screen

اگر تاکنون با صفحه‌ سیاه رنگ معرفی گردیده برخورد کرده باشید بدون شک به این نکته پی برده‌اید که وجود تعداد دو گزینه ذیل تنها ورودی‌های مربوطه جهت انتخاب و ادامه روند بارگذاری سیستم‌عامل می‌باشند.

Continue with system resume
Delete restoration data and proceed to system boot menu

همان‌طور که مشاهده می‌کنید گزینه اولیه در خوانش فایل حاوی اطلاعات مربوطه جهت بارگذاری ادامه روند نشست ذخیره‌ای تأثیرگذار بوده و درصورتی‌که میزبان از آسیب‌دیدگی‌های مختلفی برخوردار نباشد تمامی داده‌ها در حافظه اصلی بارگیری شده و سیستم‌عامل به فعالیت می‌پردازد، اما اگر فایل حاوی اطلاعات از مشاکل و ضایعات مختلفی بهره‌مند باشد بارگیری صحیح آن امکان‌پذیر نبوده و رایانه شخصی پیوسته راه‌اندازی مجدد می‌گردد؛ در این حالت با انتخاب گزینه دوم فایل نامبرده پاک شده و سیستم‌عامل به صورت کاملاً معمولی بارگذاری می‌گردد.

اگر مجدداً به صفحه نمایان گردیده و گزینه‌های پیشتر نامبرده مراجعه کنید مشاهده می‌کنید که نوشته دیگری مبنی بر استفاده از کلیدهای جهت نمای سخت‌افزار صفحه‌کلید به منظور تغییر و انتخاب گزینه مناسب نیز به چشم می‌خورد، اما مشکل بعدی زمانی نمود پیدا می‌کند که وجود موانع و آسیب‌های مختلف در فایل حاوی اطلاعات کارکرد قطعه مذکور را با اختلال مواجه ساخته و هنگام فشردن کلیدهای گوناگون به‌هیچ‌عنوان عملکردی را از خود نشان نمی‌دهد که این مهم به توقف پیوسته سیستم‌عامل در صفحه بارگیری نشست و عدم بارگذاری صحیح آن منتهی می‌گردد، زیرا انتخاب گزینه مناسب تنها به واسطه تمسک جستن و استفاده از سخت‌افزار صفحه‌کلید میسر می‌باشد. در این مقاله آموزشی کوتاه با یکدیگر رویه و روش‌هایی را به منظور مرتفع سازی مشکلات نامبرده و بارگذاری صحیح سیستم‌عامل مورد بررسی قرار می‌دهیم. مسئله نامبرده به‌هیچ‌عنوان مستمر و دائمی نبوده و تنها با انتخاب یکی از گزینه‌های پیشتر نامبرده، در بارگذاری‌های بعدی سیستم‌عامل دیگر بروز پیدا نمی‌کند.

اتصال صفحه‌کلید به درگاه ورودی مناسب و فعال‌سازی ویژگی USB Legacy در رابط کاربری بایوس

برخی از کمپانی‌های فعال در زمینه طراحی و ساخت سخت‌افزارهای مادربرد به منظور افزایش سرعت سیستم در بوت و به پایان رسانی عملیات پست پیش از بارگذاری نهایی سیستم‌عامل تمامی درگاه‌های یو اس بی قطعه را مسدود ساخته و تنها تعداد یک یا دو عدد از آن‌ها را جهت کارکرد دستگاه‌هایی همچون ماوس و صفحه‌کلید همچنان در حالت دست نخورده باقی می‌گذارند. ورودی‌های نامبرده معمولاً در بالاترین ردیف درگاه‌های قرار گرفته در پنل پشتی مادربرد از سمت راست واقع گشته و فناوری ساخت آن‌ها نیز از نوع دوم (USB 2.0) یا نسل اول (USB 1 یا USB 1.1) درگاه‌های توسعه‌ای می‌باشند.

همان‌طور که مستحضر هستید بسیاری از تراشه‌های کنترل‌گر درگاه‌های نسل سومی یو اس بی (USB 3.0) یا بخش قرار گرفته در بطن تراشه هدایتگر پل جنوبی مسئول نظارت بر ورودی‌های مورد ذکر به دلیل استفاده از درایورهای راه‌انداز قابلیت عملکرد در محیط داس را نداشته و کارکرد آن‌ها وابسته به سیستم‌عامل و منوط به بارگذاری کامل آن می‌باشد؛ بنابراین اتصال صفحه‌کلیدهای مبتنی بر درگاه‌های یو اس بی به ورودی‌های نامبرده تأثیری در عملکرد آن‌ها نداشته و عدم فعالیت سخت‌افزارهای مذکور را به دنبال خواهد داشت.

همان‌طور که پیشتر نیز گفته شد برخی از کمپانی‌های فعال در زمینه طراحی و تولید سخت‌افزارهای مادربرد به منظور افزایش سرعت رایانه در به پایان رسانی عملیات بوت تمامی درگاه‌های یو اس بی قطعه را مسدود ساخته و تنها تعداد محدودی از آن‌ها را که از فناوری نسل اولیه یا ثانویه توسعه‌ یافته بهره می‌برند جهت فعالیت و عملکرد دستگاه‌های ماوس و صفحه‌کلید همچنان در حالت فعال باقی می‌گذارند. درصورتی‌که دستگاه مورد استفاده مبتنی بر ورودی‌های نامبرده (به‌عنوان‌مثال صفحه‌کلید) پس از اتصال به یکی از درگاه‌های یو اس بی از قابلیت فعالیت برخوردار نبوده و در محیط پست یا بایوس عملکردی را از خود نشان نمی‌دهد، با توجه به توضیحات پیشتر نامبرده بررسی کنید که آیا قطعه به ورودی مناسب متصل گشته است یا خیر.

درگاه‌های یو اس بی نسل سوم که عموماً جهت تمایز با دیگر ورودی‌های موجود با لون آبی رنگ‌آمیزی گشته‌اند معمولاً در کارکرد سخت‌افزارهای مبتنی عملکردی را از خود نشان نداده و اتصال صفحه‌کلید به عدم فعالیت و کارکرد صحیح آن‌ منجر می‌گردد. درگاه‌های یو اس بی برخوردار از فناوری نسل اول یا دوم که پیشتر با عنوان USB 1.1 و USB 2.0 مورد شناخت واقع گشته‌اند به منظور فعالیت سخت‌افزارهای مبتنی بر ورودی‌های نامبرده از فاکتورهای مناسبی نظیر قابلیت عملکرد در محیط داس، بایوس، فریمور و ... برخوردار می‌باشند؛ اما همان‌طور که ذکر شد تنها تعداد یک یا دو عدد از آن‌ها که معمولاً در بالاترین ردیف ورودی‌های قرار گرفته در سمت راست پنل پشتی مادربرد واقع گشته‌اند توانایی عملکرد پیش از بارگذاری کامل سیستم‌عامل را دارا می‌باشند. درگاه‌های یو اس بی نسل اول و دوم مذکور عموماً با رنگ مشکی از دیگر ورودی‌های موجود تمیز داده شده‌اند. درصورتی‌که دستگاه مربوطه پس از اتصال به یکی از درگاه‌های مورد ذکر همچنان از فعالیت عاجز است اطمینان حاصل نمایید که ورودی‌ مناسب میزبان پیوستگی آن می‌باشد.

motherboard-backpanel

همان‌طور که در سر تیتر بخش فعلی نیز قابل مشاهده می‌باشد ویژگی‌ که در بروز حالت توضیح داده شده (عملکرد تنها یک یا دو عدد از درگاه‌های یو اس‌ بی مبتنی بر فناوری نسل اول یا دوم و اولویت‌بندی آن‌ها) تأثیرات بسیاری را به خود اختصاص داده است در رابط کاربری بایوس تحت عنوان USB Legacy مورد شناخت واقع می‌گردد. جهت غیرفعالسازی قابلیت نامبرده مراحل زیر را دنبال کنید. پیش از پرداختن به مبحث موضوع ذکر این نکته ضروری است که تمامی مراحل مقاله آموزشی فعلی بر پایه بایوس‌های UEFI کمپانی msi تهیه شده‌اند، اما از قابلیت تعمیم به دیگر رابط‌های موجود نیز برخوردار می‌باشند.

ابتدا رایانه شخصی را روشن کرده و پیش از به پایان رسیدن عملیات بوت و بارگذاری نهایی سیستم چندین مرتبه کلید منتسب ورودی به محیط بایوس را بفشارید. ورودی نامبرده در بسیاری از سخت‌افزارهای مادربرد کلید Delete و در برخی از لپ‌تاپ‌های نیز کلید F2 می‌باشد.

پس از ورود به محیط بایوس ابتدا بخش تنظیمات مادربرد (Mainboard Settings) را گشوده و سپس بر روی ورودی Advanced کلیک کنید. مشاهده می‌کنید که گزینه‌های مربوط به تنظیمات پیشرفته ورودی و خروجی‌های سخت‌افزار نمایان می‌گردند.

بر روی ورودی USB Configuration کلیک کنید. مشاهده می‌کنید که تنظیمات مربوط به پیکربندی درگاه‌های یو اس بی و چگونگی کارکرد تراشه‌های کنترل‌گر نمایان می‌گردند.

پس از نمایان شدن تنظیمات مربوطه بر روی گزینه Legacy USB Support کلیک کرده و سپس آن را بر روی حالت فعال (Enabled) قرار دهید.

کلید F10 را به منظور ذخیره‌سازی تنظیمات در تراشه CMOS بفشارید.

msi-usb-configuration

اکنون قابلیت اولویت‌بندی عملکرد درگاه‌های یو اس بی در محیط داس و پیش از بارگذاری کامل سیستم‌عامل غیرفعال شده و تمامی درگاه‌های مربوطه اعم از ورودی‌های مبتنی بر فناوری نسل سوم (آبی رنگ) نیز از توانایی فعالیت برخوردار می‌گردند. همان‌طور که پیشتر نیز گفته شد ورود به محیط بایوس و به پایان رسانی مراحل نامبرده تنها هنگامی میسر می‌باشد که در صورت غیرفعال بودن گزینه USB Legacy Support، صفحه‌کلید به یکی از درگاه‌های مناسب با بهره‌مندی از اولویت جهت کارکرد در محیط داس متصل باشد.

فعال‌سازی مجدد تراشه کنترل‌گر درگاه‌های یو اس بی

یکی دیگر از روش‌هایی که در مرتفع سازی مشکلات ایجادی ناشی از مورد نامبرده تأثیرگذار بوده و در برخی از موارد نیز مفید واقع می‌گردد فعال‌سازی مجدد تراشه کنترل‌گر ورودی‌های یو اس بی از طریق رابط کاربری بایوس می‌باشد. برخی از توسعه‌دهندگان و سازندگان سخت‌افزارهای مادربرد به منظور افزایش انعطاف و قدرت تطابق محصولات خود گزینه‌ای را مبنی بر مسدودسازی کارکرد درگاه‌های مذکور در محیط‌های بایوس می‌افزایند تا در صورت لزوم و مواقع نیاز فرد به استفاده از آن بپردازد، اما گاهی اوقات ویژگی نامبرده خود افزون بر علت مشاکل ایجادی بوده و به دلایلی مبهم یا واضح نظیر قطع ناگهانی جریان برق و ... بدون اطلاع فرد غیرفعال می‌شود که خود به عدم کارکرد تمامی درگاه‌های بایوس در محیط داس و سیستم‌عامل منتهی می‌گردد. جهت فعال‌سازی مجدد گزینه مورد ذکر مراحل زیر را دنبال کنید.

ابتدا رابط کاربری بایوس را گشوده و پس از ورود به بخش تنظیمات مادربرد (Mainboard Settings) بر روی ورودی Advanced کلیک کنید. مشاهده می‌کنید که تنظیمات ورودی و خروجی پیشرفته سخت‌افزار نمایان می‌گردند.

بر روی ورودی USB Configuration کلیک کنید. مشاهده می‌کنید که تنظیمات مربوط به پیکربندی درگاه‌های یو اس بی و چگونگی کارکرد تراشه‌های کنترل‌گر نمایان می‌گردند.

پس از نمایان شدن صفحه تنظیمات پیکربندی درگاه‌های یو اس بی بر روی گزینه USB Controller کلیک کرده و آن را فعال کنید.

کلید F10 را به منظور ذخیره‌سازی تغییرات انجام پذیرفته بفشارید.

msi-bios-usb-contoller

اکنون مشاهده می‌کنید که تراشه کنترل‌گر سخت‌افزار مادربرد پس از ذخیره‌سازی تنظیمات و راه‌اندازی مجدد فعال شده و تمامی درگاه‌های ورودی یو اس بی مانند حالت پیش‌فرض به فعالیت می‌پردازند.

پاک‌سازی تنظیمات ذخیره‌ای تراشه CMOS

یکی از مهم‌ترین تراشه‌های به کار رفته در ساختار تشکیل‌دهنده سخت‌افزار مادربرد که در تنظیم نحوه عملکرد آن تأثیرات بسیاری را به خود اختصاص داده و عدم وجود آن مشکلات بسیاری را برای فرد بوجود می‌آورد تراشه CMOS می‌باشد. تراشه نامبرده تمامی تنظیمات مربوط به تراشه دیگری تحت عنوان بایوس را در خود ذخیره‌سازی کرده و در تمام طول مدت عمر رایانه شخصی یا سخت‌افزار مادربرد نیز به فعالیت مستمر می‌پردازد، اما گاهی اوقات وجود مشاکلی در تنظیمات ذخیره‌ای نظیر تغییر سهوی یک ویژگی و یا ... رایانه شخصی را از دسترسی به رابط کاربری بایوس و یا نمایش تصاویر باز داشته و فرد را به انجام عملی تحت عنوان Clear CMOS وا می‌دارد که در نتیجه آن تمامی تنظیمات ذخیره شده در تراشه CMOS پاک شده و رونوشتی از ورودی‌های پیش‌فرض کارخانه سازنده سخت‌افزار جایگزین آن می‌شود. درصورتی‌که راه حل معرفی گردیده در قسمت پیشین در مرتفع سازی مشکلات موجود تأثیرگذار نبوده و یا گزینه مربوطه را یافت نکردید مراحل ذیل را دنبال کنید.

ابتدا رابط کاربری بایوس را بگشایید.

پس از ورود به محیط نامبرده کلید منتسب به بارگذاری تنظیمات پیش‌فرض کارخانه (کلید فوق در بسیاری از مواقع F9 می‌باشد) سازنده سخت‌افزار را فشرده و سپس در کادر محاوره‌ای نمایش داده شده گزینه Yes یا OK را انتخاب کنید. مشاهده می‌کنید که تمامی تنظیمات بایوس به رونوشت پیش‌فرض کارخانه بازگشت داده می‌شوند.

ذکر این نکته ضروری است که برخی از رابط‌های کاربری مذکور کلیدی را جهت بارگذاری ورودی‌های پیش‌فرض در بطن خود حاضر نداشته و گزینه‌ای را برای این منظور میزبان می‌باشند که کلیک بر روی آن به بارگذاری پیش‌فرض تنظیمات منتهی می‌گردد.

کلید F10 را به منظور ذخیره‌سازی مجدد تنظیمات بفشارید.

پاک‌سازی تنظیمات تراشه نامبرده و انجام عمل معرفی گردیده درصورتی‌که رابط کاربری بایوس گزینه و یا کلیدی را میزبان نمی‌باشد نیز از طریق روند سخت‌افزاری تمسک جستن به جامپر و یا باتری CMOS امکان‌پذیر است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با چگونگی روند کار به مقاله آموزشی "آموزش Clear CMOS" مراجعه فرمایید.

استفاده از دستگاه صفحه‌کلید مبتنی بر درگاه ورودی PS/2

یکی دیگر از روش‌هایی که در مرتفع سازی مشکلات موجود تأثیرگذار بوده و به‌عنوان آخرین راه‌حل نهایی مطرح می‌گردد استفاده از دستگاه‌های صفحه‌کلید مبتنی بر درگاه‌های قابل مشاهده در سر تیتر بخش فعلی می‌باشد. همان‌طور که مستحضر می‌باشید درگاه‌های PS/2 که به صورت کاملاً اختصاصی به منظور کارکرد و فعالیت دستگاه‌هایی نظیر صفحه‌کلید و ماوس طراحی شده و در مقیاس عظیمی مورد استفاده قرار می‌گیرند برخلاف ورودی‌های یو اس بی درایوری راه‌انداز را نیازمند نبوده و یا در بسیاری از مواقع نصب نرم‌افزارهای سوم شخص را طلب نمی‌کند؛ به همین دلیل کارکرد آن‌ها در محیط داس به خرابی فایل‌های ذخیره‌ای سیستم‌عامل وابسته نبوده و همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

درصورتی‌که هیچ کدام از رویه و روش‌های معرفی گردیده در بخش‌های پیشین مقاله آموزشی فوق در مرتفع سازی مشاکل ایجادی تأثیرگذار نبوده و انتخاب گزینه‌های موجود در صفحه ادامه روند نشست ذخیره شده امکان‌پذیر نمی‌باشد به‌عنوان آخرین راه حل موجود پیشنهاد می‌شود یک سخت‌افزار صفحه‌کلید مبتنی بر درگاه PS/2 را تهیه نموده و سپس به ورودی مناسب قرار گرفته در پنل پشتی مادربرد متصل نمایید. مشاهده می‌کنید که دستگاه به صورت کاملاً بلادرنگ به فعالیت پرداخته و انتخاب گزینه‌ مورد نظر در صفحه نامبرده به‌واسطه آن نیز کاملاً میسر می‌باشد. ورودی صفحه‌کلیدهای مبتنی بر درگاه PS/2 در پنل پشتی مادربرد با رنگ بنفش علامت‌گذاری شده‌ است.

ps2-ports

روش‌ها و راه‌حل‌های معرفی گردیده در مقاله آموزشی فعلی در بسیاری از مواقع عملی بوده و در مرتفع سازی مشکلات مربوطه مفید واقع می‌گردند. درصورتی‌که به هر دلیلی رفع مشاکل با تمسک جستن به رویه‌های توضیحی میسر نمی‌باشد متأسفانه بدترین حالت ممکن یعنی تعویض سیستم‌عامل ویندوز در دستور کار قرار می‌گیرد. عملکرد سخت‌افزار صفحه‌کلید در رابط کاربری بایوس به منظور تغییر اولویت بوت دستگاه‌های گوناگون و صفحه نصب سیستم‌عامل همچنان میسر بوده و دستخوش آسیب نمی‌باشد.





محمد جواد قلی پور

22 سال سن، ساکن مشهد، کارشناس مهندسی پزشکی. محمدجواد رشته خود را از روی علاقه انتخاب نموده و به تعمیرات، نگهداری، آنالیز و بررسی تجهیزات پزشکی علاقه مند است. وی سه سال است که به نگارش اخبار و مقالات در حوزه فناوری اطلاعات می‌پردازد. با توجه به اطلاعات بالا در زمینه‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار، مقالات کاربردی وی گره از مشکلات کاربران بسیاری گشوده است. محمدجواد به رنگ قرمز رادئونی علاقه مند است.

مطالب مرتبط

آموزش ریست نمودن پین (PIN) حساب کاربری مایکروسافت برای ...
رفع مشکل سیاه شدن تصویر زمینه (والپپر) در سیستم‌عامل وی...
فایل NTUSER.DAT چیست و آیا امکان پاک‌سازی آن وجود دارد؟...
چگونه قابلیت به‌روزرسانی خودکار اپلیکیشن‎‌ها توسط مایکر...
علت توسعه برخی از نرم‌افزارها بر پایه معماری 32 بیت با ...
چگونه نتایج خروجی جستجوی ویندوز را متمرکز به نمایش فایل...

درج نظر

10 نظر
نظرات شما

10 نظر برای “آموزش رفع مشکل توقف سیستم‌عامل در صفحه Windows Resume Loader”

  1. الهام گفت:
    اکتبر 13, 2018 در 13:42

    بسیار از نویسنده این مطلب اقای محمدجواد قلی پور سپاسگزارم

    پاسخ
  2. محمد گفت:
    نوامبر 9, 2018 در 20:59

    سلام اقای قلی پور لپ تابم سون الارم windows resume داده هیچ یک از دکمه های کی پدشم کار نمیکنه دکمه ریکاوری رو فشار میدم فایل novo button menu باز میشه ولی دکمه اینتر کار نمیکنه بعدش کلی اطلاعاتم تو درایو c هستش موندم چکار کنم

    پاسخ
  3. یوسف گفت:
    نوامبر 14, 2018 در 02:40

    سلام محمد جان تا اونجائیکه من میدونم باید بری وارد setup بشی و کیبرد رو فعال کنی enable

    پاسخ
  4. AtAt گفت:
    فوریه 11, 2020 در 06:04

    سلام توضیحات خوبی بود بهش نیاز داشتم، فقط یه کم سخت نوشته شده لطفا ساده و عوامانه تر توضیح بدید ممنون

    پاسخ
    1. محمد جواد قلی پور گفت:
      فوریه 11, 2020 در 16:43

      با سلام و درود خدمت شما
      بسیار خوشحالم که نوشته برای شما مفید بوده. حتماً گفته شما در مقالات آینده لحاظ میشه.

      پاسخ
  5. Mmk گفت:
    مارس 31, 2020 در 11:43

    عالی مشکلم حل شد.

    پاسخ
  6. علی گفت:
    آوریل 27, 2020 در 18:14

    ممنون، ولی متنت ادبی است.

    پاسخ
  7. Reyhaneh گفت:
    می 23, 2020 در 16:57

    خیلی عالی بود ممنون ولی یه سوال داشتم کلید slide switch پشت کیس برای چه کاریه؟؟

    پاسخ
  8. امیرحسین تنهایی گفت:
    ژانویه 6, 2021 در 09:42

    سلام آقای قلی پور کامپیوتر من ویندوز ۷ وwindows resume Loder شده و نوشته اینتر چووس و هر چقدر میزنم ویندوز بالا نماید تورو خدا بگین چیکار کنم ممنون

    پاسخ
    1. محمد جواد قلی پور گفت:
      ژانویه 8, 2021 در 10:32

      با سلام و درود خدمت شما
      متاسفانه در صورتی که روش‌های ذکر شده در این مقاله کارساز نباشند، ویندوز باید تعویض بشه (حداقل بنده روش دیگه‌ای رو در حال حاضر برای رفع این مشکل بلد نیستم).
      در صورتی که فایل‌های روی صفحه دسکتاپ، پوشه Downloads و به‌صورت کلی اطلاعات درایو C برای شما با اهمیت هستند، میتونید هارد رو روی یک کامپیوتر دیگه قرار بدید و ویندوز رو از روی هارد اصلی کامپیوتر دوم بوت کنید. در این حالت کامپیوتر دوم به‌صورت معمولی بالا و درایوهای هارد شما مثل درایوهای فلش در My Computer نمایان می‌شوند که خیلی راحت می‌تونید درایو C هارد خودتون رو پیدا کنید و اطلاعات رو ازش استخراج کنید.
      در صورتی که یک کامپیوتر دوم در اختیار ندارید، میتونید از روش زیر هم کمک بگیرید:
      https://sakhtafzar.com/1395/12/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%82%d8%a7%d9%84-%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d9%88-%d8%ad%db%8c%d8%a7%d8%aa%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d9%87%d9%86%da%af/

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *





تازه های مقاله

آشنایی با برخی از دلایل معمول در داغ کردن گوشی موبایل و روش‌هایی جهت رفع آن‌ها 1

1 ماه پیش

آشنایی با تفاوت‌های موجود بین استانداردهای حافظه GDDR5 ،DDR4 و GDDR6/GDDR6X 1

2 ماه پیش

آیا سیستم‌عامل کروم (Chrome OS) در برابر ویروس‌های کامپیوتری ایمن است؟ 0

2 ماه پیش

نگاهی اجمالی بر هدفون بی سیم آئوکی سریز KEY مدل EP-B33 0

3 ماه پیش

پر بازدیدترین های مقاله

چگونه مشکل The disk is Write Protected را در فلش مموری‌ها حل کنیم؟ 200

5 سال پیش

چگونه Windows Defender را در ویندوز 10 غیر فعال کنیم 19

4 سال پیش

بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم های TP LINK 376

5 سال پیش

آموزش نصب ویندوز 10 از طریق UEFI و BIOS 27

3 سال پیش

برچسب ها

microsoftwindowsسیستم عامل ویندوزصفحه کلیدمایکروسافتویندوزویندوز 7

آخرین نظرات

محمدرضا ژانویه 19, 2021

سلام من لپتاپ gf63 دارم نمیدونم چجوری باید چراغ های کیبورد ر در

[آشنایی کامل با نرم افزار قدرتمند MSI DRAGON CENTER ]

علی ژانویه 19, 2021

سلام کاش یک ریویو و اپن باکس کامل از این مدل داشتیم. سوا در

[معرفی کیس جدید گیمینگ Griffin G6 گرین ]

سید مهدی یحیایی ژانویه 16, 2021

سلام خواهش میکنم 3090 مشخص نیست اما بعید میدونم برای برر در

[بررسی کارت گرافیک GIGABYTE GeForce RTX 3080 AORUS MASTER (بخش اول) ]

MdvX ژانویه 16, 2021

درود دوست عزیز اطلاعاتتون کامل و بسیار مفید و دقیق بودند با در

[بررسی کارایی رابط برنامه نویسی Vulkan در مقایسه با OpenGL ]

محسن ژانویه 16, 2021

سلام مدل مودم من td w8951nd است من این را در سایت تی پی لین در

[بروزرسانی فریمور (Firmware) مودم های TP LINK ]

پربازدیدترین ها

مقایسه 5 کیت حافظه رم کینگ‌مکس، 8 گیگابایت تا 32 گیگابایت، 2400 تا 3200 مگاهرتز 4 هفته پیش

حافظه ها

تعداد 78 کارت گرافیک RTX 3080 در یک مزرعه استخراج ارز دیجیتال اتریوم کشف شدند 3 هفته پیش

سخت افزار

احتمال عرضه کارت‌های گرافیک RTX 3070 SUPER و RTX 3080 SUPER در آینده 2 هفته پیش

سخت افزار

بررسی کارت گرافیک GIGABYTE GeForce RTX 3080 AORUS MASTER (بخش دوم) 2 هفته پیش

کارت گرافیک

پانصد هزار کارت گرافیک RTX 3080 در کانتینری بدون علامت در کره جنوبی یافت شد! 3 هفته پیش

سخت افزار

مادربردهای سری Z590 ایسوس معرفی شدند؛ قدرتمندتر از همیشه 4 روز پیش

سخت افزار

آخرین ارسال های انجمن

  • عکس های جالب و دیدنی
    منتشر شده در: 17-09-2020
  • مشاوره جهت خرید منابع تغذیه (Power Supply)
    منتشر شده در: 05-09-2020
  • کنترل گارانتی محصولات در سایت آواژنگ
    منتشر شده در: 05-09-2020
  • نگاهی به مودم های ارزان قیمت برند TP-Link در بازار
    منتشر شده در: 29-06-2020

ما را دنبال کنید

درباره ما

مجموعه سخت افزار ایران نخستین مرجع معتبر و رسمی فعال در زمینه سخت افزار کامپیوتر و محصولات بخش IT با سابقه ای نسبتا زیاد در راهنمایی کاربران عزیز ایرانی در سال 1382 هجری شمسی پایه گذاری شد ...

آموزش رفع مشکل توقف سیستم‌عامل در صفحه Windows Resume Loader

تمامی حقوق برای سخت افزار محفوظ است.

    • درباره ما
    • تیم تحریریه
    • جوایز سخت افزار
    • تبلیغات
    • ارتباط با ما
    • سلب مسئولیت