متن اصلی

هنوز مدت چندانی از افزوده شدن قابلیت درج استوری در نرم‌افزار اینستاگرام نمی‌گذرد که با استقبال بی‌نظیر کاربران از اقصی نقاط این کره خاکی به یکی از محبوب‌ترین ویژگی‌های اشتراک محتوا در شبکه اجتماعی نامبرده تبدیل گشته است. همان‌طور که می‌دانید قابلیت به اشتراک‌گذاری وقایع روزانه کاربران و افراد علاقه‌مند به این موضوع در قالب استوری یا به‌عبارتی‌دیگر پست موقت در شبکه اجتماعی اینستاگرام مستقیماً از نرم‌افزار چندرسانه‌ای اسنپ چت (Snapchat) به ارث رسیده و فاکتورهای یکسان فراوانی را بهره‌مند می‌باشد. اگرچه به اشتراک‌گذاری سریع و در لحظه اتفاقات روزانه و ارتباط بلادرنگ با دنیا و مشاهده محتوای دیگر کاربران قابلیتی جذاب و در خور توجه به شمار می‌رود، اما وجود افراد مزاحم و کسانی که به دنبال کنکاش در زندگی خصوصی دیگران می‌باشند در هر زمان و مکان امری کاملاً اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شود. درحالی‌که سیستم پذیرش اشخاص گوناگون در قالب دنبال کنندگان (Follower) و افرادی که هم‌اکنون در حال دنبال کردن آن‌ها می‌باشید (Following) و علاوه بر آن قابلیت خصوصی‌سازی حساب کاربری صد امنیتی تقریباً ایمنی را در برابر جلوگیری از نفوذ سودجویان به حریم شخصی فراهم آورده‌اند، اما وجود حفره‌هایی جهت ورود همچنان برقرار می‌باشند.

آیا تاکنون برایتان اتفاق افتاده است که بخواهید پستی را در قالب استوری در شبکه اجتماعی اینستاگرام به اشتراک بگذارید، اما وجود افراد به خصوصی در لیست دنبال کنندگان شما مانع از انجام این کار شوند؟ اگرچه مکانیسم درج استوری نرم‌افزار اینستاگرام اجازه نمایش پست‌های موقت اشتراکی را تنها به دنبال کنندگان شما اعطا می‌کند (درصورتی‌که حساب کاربری در وضعیت خصوصی قرار داشته باشد)، اما گاهی اوقات وجود برخی از افرادی که قصد دارید استوری به اشتراک گذاشته شده را مشاهده نکرده، اما درعین‌حال شرایط جهت قطع دسترسی آن‌ها به‌حساب کاربری (آنفالو و یا بلاک نمودن شخص) نیز فراهم نمی‌باشد باید چه تدبیری اندیشید؟

خوشبختانه نرم‌افزار اینستاگرام قابلیتی را در بطن منوی تنظیمات خود نهفته دارد که به فرد اجازه می‌دهد تا مدیریت مناسبی را بر روی نحوه چگونگی نمایش محتوای اشتراکی خود داشته و در صورت نیاز افرادی به خصوصی را از دیدن استوری‌های مربوطه منع کند که در این مقاله آموزشی کوتاه به طریقه انجام آن می‌پردازیم.

ابتدا نرم‌افزار اینستاگرام را گشوده و سپس به صفحه حساب کاربری شخصی خود مراجعه کنید.

در صفحه حساب کاربری شخصی بر روی کلید ورود به تنظیمات در قسمت سمت راست بالای صفحه یک مرتبه کلیک کنید.

اکنون در صفحه تنظیمات بر روی ورودی Story Settings کلیک کرده و سپس مجدداً بر روی ورودی Hide Story From کلیک کنید.

instagram-story-settings

حال در صفحه جدید گشوده شده مشاهده می‌نمایید که فهرستی از تمامی دنبال کنندگان فعلی حساب کاربری شما نمایان می‌گردد. درصورتی‌که قصد دارید افراد به خصوصی را از مشاهده پست‌های موقت خود منع کرده و یا به‌عبارتی‌دیگر استورهای خود را برای آن‌ها مخفی کنید کافی است شخص مربوطه را از طریق فهرست یافته و سپس حساب کاربری وی را گزینش نمایید (با انتخاب تیک سبز رنگ در کنار نام آن‌ها).

instagram-hide-story-from-setting

پس از یافتن تمامی افراد مربوطه و گزینش نماییدن حساب‌های کاربری آن‌ها بر روی کلید Done (این کلید در سیستم‌عامل آندروید در قالب یک علامت تیک به چشم می‌خورد) کلیک کرده و سپس با خیال راحت به اشتراک پست‌های خود در قالب استوری اقدام کنید. افراد انتخاب شده از طریق فهرست فوق دیگر به‌هیچ‌عنوان توانایی مشاهده پست‌های موقت را نداشته و دسترسی وی به این قسمت قطع می‌گردد. در صورتی که قصد دارید افراد مربوطه را مجدداً از لیست سیاه خارج کنید کافی است دو مرتبه به بخش Hide Story From مراجعه کردی و حساب‌های کاربری آن‌ها را از فهرست خارج کنید. صفحه نامبرده تمامی افراد موجود در لیست سیاه را در قسمت فوقانی رکوردها دسته‌بندی می‌کند.